Перейти к содержимому

Mpg Fayllarin "tikilmesi"

Maker

Recommended Posts

Hamiya Salamlar!

Forumun agilli-kamalli istirakcilarina sualim var. Belke sizlerden kimse bir nece qisa mpg fayllardan bir boyuk mpg faylin hazirlanmasinin qisa yolunu bilir?

Bilirem, bele isin ohtesinden gele bilecek programlarin sayi coxdur, lakin meni maraglandiran programlar yox utilitlerdir. Cunki programlardan istifade ederken yeniden video materialin encoding olunmasi vacibdir.

Meslehetlerinizi gozleyirem.

Hormetli Bakinets,

Deyeceksiz ki, qudurdum, lakin bilmek isterdim Sizde "bu fason" utilit avi fayllarin birlesdirilmesi ucun var?

Sozsuz ki birlesdirilen avi fayllarin eyni codec-li olmasi sertile...

Bu basdan COX SAG OL deyirem.

Eziz Maker,

Sizin icin 'lezetti' bidene utilite vericem, istediginiz kimi encoding'e girmeden mpg lerinizi birlestirebilirsiniz.

Hormetli Bakinets,

Kederle Size catdirmaq isteyirem ki, MpgJoin utiliti isleyir, lakin tikilmis faylardan hazirladigi fayl OXUNMUR. Daha dogrusu faylin ancaq bir nece saniyesi oxunur. Bele bir veziyyet sayi ikiden COX fayillarin tikilmesinden sonra yaranir.

Ne meslehet edirsiniz?

• 3 weeks later...

Hormetli Maker,

MpgJoin utilitini men ishtetdim, indirdigim balaca mpgleri birleshtirdim, sonra Nero ile CD'lere gochurdum, ishime cok geldi. Ama sizin dediyiniz problemler bashima gelmedi. Yani Faylin bir nece saniyesi oxunmasi veya oxunmamsi, belkem birleshtirdiyin mpg'lerin kodirovkalari fergli idi, belkem de mpglerde problem var, MpgJoinde problem yoxdu, ozum oxlamisham, butun birleshtirmelerde eyni problem varsa, o vaxt meseleye basga nezaretden baxmag lazimdi.

P.S. 2 hefte otpusk ve komandirovakadayidim, onun ichun gec cevab verdim.