MILANELLA Опубликовано: 15 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 15 декабря, 2004 оо..мне эта песня нравится) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 15 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 15 декабря, 2004 Я воще Savage Garden люблю))) поп-рок да)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 17 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 17 декабря, 2004 это вообще-то попса..))но эта песня хорошая..а Дарен ушёл..группы больше нет.. лана..перешли к року))) вот..самая любимая у них песня)кто..вы наверное поймёте) The story of a loser - it could be you. Sweet child in time you’ll see the line The line that’s drawn between the good and the bad See the blind man shooting at the world Bullets flying taking toll If you’ve been bad, lord I bet you have And you’ve been hit by flying lead You’d better close your eyes and bow your head And wait for the ricochet Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 17 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 17 декабря, 2004 раньше мы шутили что это не Deep Purple a Deep Burple)) глубокая отрышка)) лол Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 17 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 17 декабря, 2004 незя так над легендой издеватся)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 17 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 17 декабря, 2004 тинэйджерами были тада)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 17 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 17 декабря, 2004 кошмар Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 17 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 17 декабря, 2004 угу)) лана по теме A taste of honey... tasting much sweeter than wine. I dream of your first kiss, and then, I feel upon my lips again, A taste of honey... tasting much sweeter than wine. I will return, yes I will return, I'll come back for the honey and you. Yours was the kiss that awoke my heart, There lingers still, 'though we're far .rt, That taste of honey... tasting much sweeter than wine. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 18 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 18 декабря, 2004 ой ой))это спокойно нельзя читать Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 18 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 18 декабря, 2004 Вчера столько смеялса когда эти слова прочитал)) Элвис Пресли)) Well, it’s one for the money, Two for the show, Three to get ready, Now go, cat, go. But don’t you step on my blue suede shoes. You can do anything but lay off of my blue suede shoes. Well, you can knock me down, Step in my face, Slander my name All over the place. Do anything that you want to do, but uh-uh, Honey, lay off of my shoes Don’t you step on my blue suede shoes. You can do anything but lay off of my blue suede shoes. You can burn my house, Steal my car, Drink my liquor From an old fruitjar. Do anything that you want to do, but uh-uh, Honey, lay off of my shoes Don’t you step on my blue suede shoes. You can do anything but lay off of my blue suede shoes. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 18 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 18 декабря, 2004 в исполнении группы Апрель) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 18 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 18 декабря, 2004 лол)) да)) они это еще во дворце республики пели)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 19 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 19 декабря, 2004 оййй..не напоминай этот день)))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 19 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 19 декабря, 2004 лол))) да не волнуся ты)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 20 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 20 декабря, 2004 я не волнуюсь))просто смешно вспоминать))))))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 21 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 21 декабря, 2004 не знаю почему, но с утра у меня на голове одна песня)) Girl you my angel, you my darling angel Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 21 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 21 декабря, 2004 оой..на попсу потянуло)))) Get your hands off my woooman motherf***er Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 21 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 21 декабря, 2004 а вот это далеко не попса))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 21 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 21 декабря, 2004 да уж)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Virginia Опубликовано: 22 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 I want the night for me and you so come in baby and let me do it to you don t be afraid I promise to give you way just you like who can love you like me who can treat you baby who can give you that you need nobody baby по радио только что ехала слушала и пела Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 22 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 вот одна из самых любимых песен)очень красивая) Joan Osbourne If God Was One of Us Lyrics If God had a name, what would it be And would you call it to his face If you were faced with him in all his glory What would you ask if you had just one question And yeah yeah God is great yeah yeah God is good yeah yeah yeah yeah yeah What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make his way home If God had a face what would it look like And would you want to see If seeing meant that you would have to believe In things like heaven and in jesus and the saints and all the prophets And yeah yeah god is great yeah yeah god is good yeah yeah yeah yeah yeah What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make his way home He's trying to make his way home Back up to heaven all alone Nobody calling on the phone Except for the pope maybe in rome And yeah yeah God is great yeah yeah God is good yeah yeah yeah yeah yeah What if god was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make his way home Just trying to make his way home Like a holy rolling stone Back up to heaven all alone Just trying to make his way home Nobody calling on the phone Except for the pope maybe in rome Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 22 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 эти слова мне очень нравятся)) There can be miracles When you believe Though hope is frail It's hard to kill Whom knows what miracles You can achieve When you believe Somehow you will You will when you Believe Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eddie Опубликовано: 22 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 Про гитару. Fm# Перестань издеваться! Hm C# Открой пошире дверь свою. Fm# Я не стану врываться, Hm C# Бить бутылки и маму слать твою. A D Я пришел сказать, что я люблю... Hm Cm# Fm# Люблю больше жизни гитару свою! На оборванных струнах Она играла песни мне. С друзьями пили на кухне, И вместе мечтали о тепле. И уходила осень, приходила зима.... Я был нужен тебе и ты была мне нужна. Так и шарахались по жизни Друг с подругой, Не пряча про запас. Пили горькую молча, И на этом кончился рассказ. Вот и спел я песенку свою Про то, как я любил гитару свою. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 22 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 лол Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eddie Опубликовано: 22 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 Пилот Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 22 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 Союз не рушимых, республик свободы Сплотила на веки Великая Русь Да зраствует созданный волей народов Великий, могучий Советский Союз.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eddie Опубликовано: 22 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 Снова Пилот Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 22 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 22 декабря, 2004 пилот няди?)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Eddie Опубликовано: 23 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 23 декабря, 2004 Рок групудыр! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 23 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 23 декабря, 2004 Эдди,слыхала)улётная группа))Ситти,что с тобооооооой??я про Believe... вот это песняяяяя..и группа супеер)надеюсь узнали? Walking stiff let me tell ya Better left for dead And now we are on a mission Well it’s full speed ahead My legion’s when we do the crime Let’s get one thing straight To get there early is on time And showing up on time is late Ladies and gents, we’re still alive By the skin of our teeth, now it’s killing Angel in our pocket, devil by our side We ain’t going nowhere cuz’ heroes never die Still alive Blood of heroes Never die They never die We’ve been run down every hill Chased up all the dead end streets But if you try to cut us out You’ll get a kick in the teeth Ladies and gents we’re still alive By the skin of our teeth, now it’s killing time Fasten up your head belts, Time to ride the skies It’s time to be immortal, ’cuz heroes never die Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 24 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 24 декабря, 2004 Книшно узнали)) Мегадез)) Blood of Heroes Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 24 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 24 декабря, 2004 тащуууусь от них))) а это кто?)тож классная песня Every You Every Me" Sucker love is heaven sent. You pucker up, our passion's spent. My hearts a tart, your body's rent. My body's broken, yours is bent. Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Sucker love, a box I choose. No other box I choose to use. Another love I would abuse, No circumstances could excuse. In the shape of things to come. Too much poison come undone. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Every me and every you, Every Me...he Sucker love is known to swing. Prone to cling and waste these things. Pucker up for heavens sake. There's never been so much at stake. I serve my head up on a plate. It's only comfort, calling late. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Every me and every you, Every Me...he Every me and every you, Every Me...he Like the naked leads the blind. I know I'm selfish, I'm unkind. Sucker love I always find, Someone to bruise and leave behind. All alone in space and time. There's nothing here but what here's mine. Something borrowed, something blue. Every me and every you. Every me and every you, Every Me...he Every me and every you, Every Me...he [x4] Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 24 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 24 декабря, 2004 Placebo )) Soundrack Cruel Intentions)) Обожаю эту песню.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MILANELLA Опубликовано: 25 декабря, 2004 Жалоба Share Опубликовано: 25 декабря, 2004 я тоже))и от этого фильма)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sittie Опубликовано: 25 декабря, 2004 Автор Жалоба Share Опубликовано: 25 декабря, 2004 хех)) Себастьен)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts