Seninle-Sensiz... Опубликовано: 8 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 8 марта, 2008 Salam dostlar... bugun beynalxalq qadinlar gunudur.. bu munasibetle xanimlarimizi,analarimizi tebrik edir..onlara can sagligi.saedat ve qadin xoshbextliyi arzulayiram.. onlarsiz bizim bir gunumuz olmasin:))amin:)(p.s; amin demeyen diller qurusun) bugun hami hediyye alir,xanimlarini,sevdiklerini,ailede zerif cinsin numayendelerini tebrik edir biz kishiler.. her bayramin oz yeri var...kimlerse deyirki,son vaxtlar bayramlarimiz adileshib.. isterdim bugun bayramlardan danishaq... hansi bayrami sevirsiz? bayramlarda hediyyeleri nece secir? deyir sohbet sosiskadan getmir ee,,,vnimatelni olmaqdan qedir,,,? yeni il,novruz bayrami,ramazan bayrami.ad gunleriniz...daha hansi bayramlar var. hansi bayram size ezizdir? Цитата Tanrin Ne Edirse... demek hen shey yaxshiliga dogrudur... я вернулься... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
semik Опубликовано: 8 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 8 марта, 2008 gurban bayrami Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
x dream Опубликовано: 8 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 8 марта, 2008 Seninle-Sensiz -in təbriklərinə qoşuluram. Təbrik edirəm. Xüsus ilə də Prikolistkan-ı, Stranger-i və digər forum üzvü olan xanımları. Bütün bayramları. Novruz bayramı daha əzizdir. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
PRIKOLISTKA Опубликовано: 9 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 9 марта, 2008 Çoxsaqolun, dostlar )) Mən bu təbriklərə qoşulub, bütün xanımların bayramını təbrik edirəm. Mənim ən çox sevdiyim bayram Novruz Bayramıdır. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
strANger_04 Опубликовано: 10 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 марта, 2008 (изменено) Bayramlar haqda mövzunun təməlini məhz XANIMlarımızın ələlxüsus çox sevildiyi, sayılıb seçildiyi, xatırlandığı, diqqət mərkəzində olduğu gündən qoyduğunuz üçün ilk olaraq ürəkdən təşəkkür eləmək istəyirəm! Çox sağ olun! P.S. Bu əslində bizim bir daha nə qədər böyük qüvvə olduğumuzu sübuta yetirir İkinci növbədə təbriklərə mən də qoşulur, bütün Xanımlarımızı, Bacı və Analarımızı, xüsusilə də forum Bacılarımı səmimi qəlbdən təbrik edirəm! Həmişə xoşbəxt olun! Mövzuya gəldikdə, bu barədə daha ətraflı növbəti postlarda yazacam Bayramlar mənim də çox sevdiyim bir mövzudur. Ona görə onlar haqda xüsusilə hazırlıqlı şəkildə bölüşmək istərdim... Изменено 10 марта, 2008 пользователем strANger_04 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
neo-050 Опубликовано: 11 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 11 марта, 2008 Təki həmişə bayram olsun. Цитата Yaşamaq yeganə əzabdır ki, insan ondan doymur Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 14 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 14 марта, 2008 Mart ayını sevirəmdə,insan nə qədər istirahət edər,bayrmında hamısı istirahət günlərinə düşsə ari günlərdə evdə qalardıq Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts