Перейти к содержимому

Muhammad Ibn Abdul-vahhab Yahudi Olub?

al-Fath

Recommended Posts

Deye bilmerem 100% o yehudi olub. Amma bir sheyi deqiqi bilirem o MUSELMAN olmayib.

Sən ona təkfir eləyibsən,qaqa? O zamanda,şeyx Muhammad Ibn Abdul-Vahhabın yanında olubsan,deyəsən,əqər "dəqiqi" bilirsən?

Buxtan və qiybət,həm də dəqiqi bilirsən bu nədir?

Впрочем,я совсем упустил из виду,что ты шиит. Тогда мои увещевания и призывы в пустоту...

Обращаясь к названию темы: "Пентагон утверждает..." С каких это пор мусульмане стали ссылаться на то,что утверждает Пентагон,как на истину?

Bir kəs ki, deyir: Peyğəmbərdən sonra islam itib və mən onu yenidən dirçəltdim. Kim mənim yolumu qəbul etsə o müsəlmandır və gərək əvvəl kafir olduğunu boynuna alıb tovbə etsin, həmçinin ata-anasının kafir kimi ölməsini etiraf etsin. Kim bizə qoshulmasa o kafirdir və onun qanı və malı bizə halaldır" o kəs müsəlman ola bilməz!

Ничтожен ты или велик - причина тому... твой язык... /Носир Хисроу/

• Ответы 36
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

EYNU SHAMS

EYER MUHEMMED IBNI ABDUL VAHAB DEYIRSEKI Peyğəmbərdən sonra islam itib və mən onu yenidən dirçəltdim. Kim mənim yolumu qəbul etsə o müsəlmandır və gərək əvvəl kafir olduğunu boynuna alıb tovbə etsin, həmçinin ata-anasının kafir kimi ölməsini etiraf etsin. Kim bizə qoshulmasa o kafirdir və onun qanı və malı bizə halaldır" o kəs müsəlman ola bilməz!

BES O HARADAN BILIB KI DOQRU ISLAM NEDIR?

ONUN DEMEYINDEN BELE CHIXIRKI PEYQEMBERDEN SONRA KIM OLUB HAMISI KAFIRDI YENI HEZ OMER ABUBEKR OSMAN ELI HESEN HUSEYN ALLAH ONLARDAN RAZII OLSUN IMAM HENEFI MALIKI SHAFEI HENBELI HETTA IBNI TEYMIYYEDE KAFIR OLUB?

VALLA ONUN YAZDIQLARINI ADAM OXUYANDA ONA BIR AD VERIR ......

VE BUTUN BUNLARDAN MELUM OLUR KI O OZU BIDETKARDI DINDEN CHIXMISHDIR ONUN DALINCA KOR KORANE GEDENLERDE ONUN KIMIDIRLER.