Lady72 Опубликовано: 21 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 21 июня, 2008 (изменено) Şeyir qoşan varsa, buyurun)))))) Urəyim doludu, nədən başlayım? Bəlkə başlamağa haqqım da yoxdur. Qəlbimin dərdini kimə sцyləyim? Mənim sцyləməli sцzlərim зoxdur. Sьkunət iзində inləyir qəlbim, Kədərin iзində зırpınır ьrək Qəlbimin səsini kimə зatdırım, Kim məmim dərdimə qulaq verəcək. Danişsam dərdimi qurtarmaz sцzьm, Taleyim ağırdır, kədərim зoxdur. Qismətim belədir, mən gərək dцzьm, Dцzməkdən savayı əlacım yoxdur. Изменено 22 августа, 2008 пользователем PRIKOLISTKA Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
*** Nara_ Medic *** Опубликовано: 21 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 21 июня, 2008 Dunen yagish yagirdi bizim hsehere, Damla-damla yagishlar vurudu duze. Bu yagish, bu sheher, bir de damlalar, Senin hesretinden aglayirdilar.... From: Nara Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 21 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 21 июня, 2008 Dunen yagish yagirdi bizim hsehere, Damla-damla yagishlar vurudu duze. Bu yagish, bu sheher, bir de damlalar, Senin hesretinden aglayirdilar.... From: Nara Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 23 июня, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 23 июня, 2008 Sənin pəncərəndə donub bir işıq, Nə yanır, nə sönür, eləcə donub. Mənim ürəyimdə kədər qarışıq, Şübhələr üst-üstə toz kimi qonub. Deyəsən baharım çevrilib qışa, Xəyallar, arzular xəzantək soldu. Göz yaşım dönüb bir soyuq yağışa Yenə otağima tənhaliq doldu. Bəlkə də işıqda yoxdur bir günah, Bəlkə urəyindir sərt buza dönüb? Sevgilim, sən yaşa Allaha pənah. Mənimsə yaşamaq həvəsim sönüb. Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 23 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 23 июня, 2008 Sineden gelen sherlerdi? yoxsa? Amma eladi. Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 24 июня, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 24 июня, 2008 Sineden gelen sherlerdi? yoxsa?Amma eladi. elbetde "sineden" gelen))))) Cox saqolun Bağla gözlərimi, deyim dərdimi. Qaranlıq içində açılar dilim. Bağla gözlərimi, burax əlimi, Axan göz yaşımı üzümdən silim. Bağla gözlərimi, görməyim səni. Bütün qəmlərimin günahkarı sən. Riyakar baxışın bezdirib məni Yalançı vədlərdən usanmışam mən. Bağla gözlərimi, qəlbimi açım. Mənim bu dərdimə sən də gəl ağla, Mənasız sözlərdən hara mən qaçım? Bağla gözlərimi, əbədi bağla Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 24 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 24 июня, 2008 Yene soyuqlugun yandirir meni Seni seven qelbim senden inciyib Oxu eshq bulbulum qemli negmeni Seni seven qelbim senden inciyib. Mohneti hemishe yari bolerdik Her cur cetinliye qalib gelerdik Bir gun gorushmesek sanki olerdik Seni seven qelbim senden inciyib. Indi yashayiriq kuskunler kimi Konul rubabimin qirilib simi Men gezdirirem dag boyda qemi Seni seven qelbim senden inciyib Alinti.. Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 24 июня, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 24 июня, 2008 Əla Davam edin Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 24 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 24 июня, 2008 ƏlaDavam edin Gel ort pencereni qalaq uz-uze Bir sen ol, bir men, bir de gozlerin Vusal qerq olarken hicran denize Ag bir yelken olsun bu son sozlerim. Bir sen ol, bir men, bir de derdimiz Aglayaq doyunca, gulek doyunca Bash-basha qaldэqca bu mohnetde biz Doysun qapilari kulek doyunca Doysun, qoy acmayaq yorulsun kulek Qemli hicran qalsin qapida dustaq Bir an vusalinla cirpinsin Urek Sonra ……… Sonra biz ayrilmayaq……… Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 25 июня, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 25 июня, 2008 Xəyanət bu gecə qonağım oldu, Bu əlvan dünyamın rəngləri soldu, Kədərdən qəlbimə göz yaşı doldu, Boğdum göz yaşımda məhəbbətimi. Ayaqda saxladı məni intizar Xəzana çevrildi sevdalı bahar. Kədərdən göz yaşım yağış tək yağar. Boğdum göz yaşımda məhəbbətimi Ürəyin yerinə bağlandı bir daş, Nə düşmən tanıdım, nə də ki yoldaş Doluya çevrildi gözümdəki yaş, Boğdum göz yaşımda məhəbbətimi. Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
*** Nara_ Medic *** Опубликовано: 25 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 июня, 2008 Teshekkur edirem, ezizim, chox sag ol. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 25 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 июня, 2008 Yollara baxmaqdan gozum yorulub Ozum yox, ureyim sene vurulub Omur gun-saatdir vaxtla qurulub Bir gun doneceksen… olmaycagam Gul kimi acilib sonsem de sensiz Gunlerin, aylarin otushur mensiz Urek baglansa da sene kemersiz Bir gun doneceksen … olmayacagam. Ne cefa cekdirsen dozerem yene Adinla shifreler bezerem yene Gozle geleceyem demishdin mene Bir gun doneceksen… olmayacagam Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 26 июня, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 26 июня, 2008 Sən məni tək qoydun sevda yolunda. Mən səni axtardım, xeyli yoruldum. Çox ağır bir yükü alıb çiynimə, Mən də məhəbbətin yolçusu oldum Xəyalım, gözlərim axtardı səni. Soyuqda, istidə hər yeri gəzdim İlahi qoy tapsın sevən sevəni, Təklikdə qalmaqdan mən artıq bezdim Etdim öz eşqimə ömrümü qurban. Həsrətdən, kədərdən gül kimi soldum, Aradım eşqimi zaman va zaman Axırda məhəbbət yolçusu oldum Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Azer777 Опубликовано: 26 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 июня, 2008 Ay ne gozel sheirlerdi bunlar...Ellerinize saglig Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 26 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 июня, 2008 Sene yetismeyim qemden qurtulus, Hesretin qelbimde yaralar acar. Ureyim koksumde cirpinan bir qus, Senin ureyinin yanina ucar. Seni haraylayir konlum hele de, Heyatda en eziz dileyimdesen. Ezizim,hesretden olsem de bele, Sen menim ebedi ureyimdesen... Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 26 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 июня, 2008 Bu bir xeyal deyil, bir gelecekdir, Ayrilan urekler birleshecekdir. intizar konlum de dincelecekdir. Heyat oz hekmunu vermishdir artiq, Olume mehkumdur hicran, ayriliq Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 26 июня, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 26 июня, 2008 (изменено) Bağla gцzlərimi, deyim dərdimi. Qaranlıq iзində aзılar dilim. Bağla gцzlərimi, burax əlimi, Axan gцz yaşımı ьzьmdən silim. Bağla gцzlərimi, gцrməyim səni. Bьtьn qəmlərimin gьnahkarı sən. Riyakar baxışın bezdirib məni Yalanзı vədlərdən usanmışam mən. Bağla gцzlərimi, qəlbimi aзım. Mənim bu dərdimə sən də gəl ağla, Mənasız sцzlərdən hara mən qaзım? Bağla gцzlərimi, əbədi bağla Изменено 26 июня, 2008 пользователем Lady72 Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Azer777 Опубликовано: 26 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 июня, 2008 Eziziyem Veten yaxshi Gerib elden Veten yaxshi Hem gezmeye,hem olmeye Her iksine Veten yaxshi Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 27 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 июня, 2008 Bu gece dusmusen yene yadima, Qoymursan xeyalim goylerden ene. Donerek sen soyuq goz yaslarima, Solgun yanagimdan dusursen yene. Dalgin fikirlere esir olaraq, Bu gece ozumu lap itirmisem. Xeyal alemimde qanad calaraq, Qemli gozlerinden yasi silmisem. Bu gece dolmusam lap bulud kimi, Sakit yer tapmiram azca aglayim. Axi niye verdim sene qelbimi? Bu vaxtsiz sevgiden nece ayrilim?! Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 28 июня, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 28 июня, 2008 Elə ki birce gün sənsiz oluram Gündüzüm gecətək görükür mənə, Məhəbbət bağında gül tek soluram , Nə üçün mən belə bağlandım sənə. Sənə bağlanibdı seven ürəyim, Hər səhər, hər axşam yol çəkir gözüm. Sənsen bu dunyada arzum, dileyim, Nə olar, tez qayid, sənə var sözüm Nə olar tez qayid, darıxtım sənsiz Həsrətdən ürəyim üzüldü yaman. İlahi bir sevgi istəmişik biz, Gəl onu yaşadaq zaman və zaman Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
RenaultF1 Опубликовано: 28 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 28 июня, 2008 Gunduzler gunesde geceler ayda Mavi semada ulduzlarda gorurem Seni Cemenliklerde oxuyan gozel bulbullerin Hezin seslerinde gorurem Seni Baxcalarda bitmis qizil gullerin Zerif leceklerinde gorurem Seni Karvan teki duzulmus buludlarin Goz yaslarinda gorurem Seni Arzum budur ulu tanridan Hemise xosbext olasan sevgilim Bu vefasiz dunyada derd,keder,qem Her vaxt her yerde Senden uzaq olsun sevgilim!. Цитата Where have you been.. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 1 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 июля, 2008 Bizə baxıb, siz də qoşulun)))) Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
PRIKOLISTKA Опубликовано: 3 июля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 3 июля, 2008 Əla, əla. Afərin sizə. Mən düzü şer qoşmaqda arif deyiləm. Ancaq hərdən mənə də ilham gəlir. Şerləriniz mənə ləzzət elədi. Lady, özünüz yazırsız bu şerləri? Bir də, zəhmət olmasa, kim nə yazırsa Az şrifrində yazsın. Yoxsa pozacam postları. Heyif deyil gözəl əlifbamızda oxumaq. Adamın gözü də ağramır. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 4 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 4 июля, 2008 Əla, əla. Afərin sizə. Mən düzü şer qoşmaqda arif deyiləm. Ancaq hərdən mənə də ilham gəlir. Şerləriniz mənə ləzzət elədi. Lady, özünüz yazırsız bu şerləri? Bir də, zəhmət olmasa, kim nə yazırsa Az şrifrində yazsın. Yoxsa pozacam postları. Heyif deyil gözəl əlifbamızda oxumaq. Adamın gözü də ağramır. Özüm yazıram , saqolun)))))))))) Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 7 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 7 июля, 2008 Dua Bu gecə mən qaldım yuxusuz yenə, Qəlbimə sığmayır kədərim, qəmim, Qoy deyim dərdimi, İlahi, Sənə, Cəmi iki kəlmə sözüm var mənim Cəmi iki kəlmə var Sənə sözüm. Çox ağır bir yükü .rıram mən. Bu acı qismətə mən necə dözüm, Əzablı yolumda mənimlə ol Sən. İlahi, sən mənim səsimi dinlə. Qəm yolun keçməyə qüvvə ver mənə. Sonsuz bir kədərlə, sonsuz hüznlə Açdım ürəyimi buyurdum Sənə. Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 19 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 19 июля, 2008 Yenə otağıma dolub qaranlıq, Zülmətin içində mən qalmışam tək, Bu gecə qonağım olub tənhalıq, Az qalır sinəmdə çatlasın ürək. Otağım qəfəsə dönübdü mənim, Evim də, küçəm də, gözümdə zülmət, Böyüdü kədərim, çoxaldı gəmim, Bu gün də gecənin yoldaşı həsrət. Dərdin çoxluğundan sıxılır gəlbim, Otağda bir mənəm, bir də sükunət. Təklikə qalmağdan tükəndi səbrim, Tənha gecələrin sirdaşı həsrət Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 24 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 24 июля, 2008 */* Ürəyim yenə də axtarır səni, Gözlərim yoldadır, qulağım səsdə. Nə olar incitmə bu qədər məni, Ürəyim ağrıyır sənsiz qəfəsdə. Nə olar heç zaman tək qoyma məni, Qoyma ki, mən sənsiz saralıb solum. Gözlərim qoy görsün hər dəfə səni, Qoy səni görəndə mən xoşbəxt olum. Sevinirdim yaman görəndə səni, Az qala sinəmdən çıxırdı ürək. Təklikdə saxladın xeyli vaxt məni, Dərdlərimlə birgə qaldım təkbətək Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 22 августа, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 22 августа, 2008 Yenidən payızdır, yenidən xazan, Çiçəklər, yarpaqlar saralıb solur. Gün keçir, il ötür, tələsir zaman, Gəlbimə yağıştək qəm kədər dolur. Bir ilim də ötdü, çoxaldı yaşım, Cavanlıq illərim geridə qalır, Qocalıq da gəlir, ağarır başım, Dərdlərim üzümdə qırışlar salır. İl ilin dalınca qedir ömrümdən, Bəlkə də həyatda çox səhvlər etdim Günlərin bir günü görəcəyəm mən Bu gözəl dünyanı tərk edib gedtim Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 6 января, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 6 января, 2009 Həyallar uzağa .rdı məni, Yuxusuz qalmışam səhərə gədər Bu sevda yolunda gözlədim səni, Üçümüz gözlədik: mən, güssə, kədər. Bayirda küləklər sökür küçəni, Dağıdır hər yeri ildırım, tufan. İntizar yolunda saxladın məni, Təklikdə saxladın bir uzun zaman.. Həyallar uzağa .rdı məni, Yatmağa qoymadı bu gecə xiffət. Məhhəbbət yolunda axtardım səni, Üçümüz axtardıq: mən, sevda, həsrət Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 20 февраля, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 20 февраля, 2009 Tələyə düşmüşdü sevgidən ürək, Cavabsız məhəbbət sanki bir qəfəsdir. Bu sevda yolları mən gəzmişəm tək Vəfasızdan vəfa olmaq əbəsdir. Mən şirin vədlərin qurbanı oldum, Nağıla inanmaq məncə artıq bəsdir, Bir çiçək kimi mən saralıb soldum Vəfasızdan vəfa olmaq əbəsdir. Mən sadiq olmuşdum sevgiyə hər an, Sadaqət sözü də məncə boş bir səstir. Yetişdi həmin an, çatdı o zaman. Vəfasızdan vəfa olmaq əbəsdir. Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 4 марта, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 4 марта, 2009 Yuxuda gördüm ki, itirdim səni, Bu gözəl dünyanı sən də tərk etdin. Həyat yollarında tək qoyub məni, Bilmədim nə səbəb çıxıb da getdin. Elə bil dayandı bir an ürəyim, Həmin an hər tərəf qaranlıq oldu. Ayağım altında torpaq da yandı, O saat qəlbimə göz yaşı doldu. Oyandım yuxudan sevindim yaman, Sevindim yuxudur gördüyüm dəhşət. Nə bu gün, nə sabah, nə də heç zaman, Gəlməsin yuxuma qorxulu həsrət. Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 27 апреля, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 27 апреля, 2009 Bu axşam son dəfə görüşürük biz Mən bu ayrılığın başına dönüm Ayrılıq olarmış bizdən də əziz, Mən bu ayrılığın başına dönüm Səniydin ömrümə könlümə sirdaş, Indi ki gedirsən, ged yavaç yavaş Söyləyir əlvida gözdən axan yaş, Mən bu ayrılığın başına dönüm Gözlədim yolunu uzun bir zaman, Biz xoşbəxt olarıq ilədım güman. Hər gün hər dəqiqə hər saat hər an Mən bu ayrılığın başına dönüm Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Lady72 Опубликовано: 24 июня, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 24 июня, 2009 *** Sənin həsrətinlə ağarır saçım Hər günüm bənzəyiyir uğursuz ilə Ayrılıq dərdindən mən hara qaçım Qaça da bilmirəm bu dərd-qəm ilə. Bir zaman dəli tək sevirdin məni\ Bu sevgi alışdı nə tez də söndü Unuda bilərmi sevən sevəni Nə səbəb ürəyin sərt buza döndü Təklikdə inləyir sevən ürəyim Bilmirdim sevgimiz bitəcək belə Sən idin həyatım arzu-diləyim Bu arzu-diləkdə qalıram hələ. Цитата я знаю, всё будет хорошо Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
azerasi Опубликовано: 24 июня, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 24 июня, 2009 ***Sənin həsrətinlə ağarır saçım Hər günüm bənzəyiyir uğursuz ilə Ayrılıq dərdindən mən hara qaçım Qaça da bilmirəm bu dərd-qəm ilə. Bir zaman dəli tək sevirdin məni\ Bu sevgi alışdı nə tez də söndü Unuda bilərmi sevən sevəni Nə səbəb ürəyin sərt buza döndü Təklikdə inləyir sevən ürəyim Bilmirdim sevgimiz bitəcək belə Sən idin həyatım arzu-diləyim Bu arzu-diləkdə qalıram hələ. Aferin. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts