heaven can wait Опубликовано: 29 января, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 29 января, 2009 burda ozumuzun yazdiqi sheyirleri yaza bilerik? .......................................................................... Arzum vardir Allahdan, bir tek cumle eshidim, 114 sure DEDI 1 ayede istedim. ................................................. Aye-aye oxuyub derk ederek dunyani, Gunahlarin icinde Savab etmek istedim. ............................................................ Haqqi gostermek idi en birinci meksedim, Onu gormeyenlere boyuk ceza istedim. ............................................................ Cefa cekib gozumde qelbimde cox aqladim, Dizlerden qalxmaq ucun ondan shefa istedim. ................................................................. Yalvardim Allahima meni dizlerde qoyma, Nahaqqi gormemekcun men kor olmaq istedim. ................................................................... Deyishilmedi dunya menim kor gozlerimde, Nahaqqi eshidirdim insanlarin dilinde. .................................................................. Gelb gozuyle baxanin kor olarmi gozleri?, Onu alsin deye men dua edim seheri! .................................................................... Batil donu geyerek mulk dalica qacanlar Hefsi hakim bilerek,Allahi unudanlar Bir gun her sheyi unud baqla o kor gozleri Bir tek qelble cavab ver kimden,nece,ne ucun gunah etmek istedin? ........................................................................... xoshunuza qelse yenede yazaram. hemde siroy materyaldi................. Цитата Mən kafirler icinde Ya Rabbim deye baqiran kesin sesiym...... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts