Veselcak-u Опубликовано: 29 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 29 марта, 2009 (изменено) düşünürəm ki torpaq neft, qaz deyil...! neçə ildir torpaqlarımızı danışıq yoluyla qaytarmaq istəyirik.... neft,qaz və ya digər bir şey olsa....,başa düşüləndir!!,bu halda danışıq .rıb qiymətini gəlirini ve digər məsələlərini həll etmək olar.. Torpaqlarımız qanla alınan halda, danışıq yoluyla torpaqlarımızı qaytarmaq ne dərəcədə düz olardı? Изменено 29 марта, 2009 пользователем strANger_04 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
El Paso Опубликовано: 29 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 29 марта, 2009 Heçnə, Camaata Yanlış Ümid Yaradillar.... Əgər Həgigətə Baxsag, Millətimizin Çox Faizi İnanmır Ki, Karabağın Gaytarılma Ehtimalı Havaxsa Yarana Bilər. Ancag Həyatdı, Bilmək Olmaz.... Nətər Deyillər: Gözlənilməz Hadisə.... Təki ALLAH Eləsin.... Цитата Az?rbaycana, ?n ?ox V?t?np?rv?rlik Hissi ??k?n, Az?ri G?zlar?d?! Bu M?nim, ??xsi Fikrimdi! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Veselcak-u Опубликовано: 30 марта, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 30 марта, 2009 sualı siz biraz düz başa düşmədiniz... mən demək istəyərdimki qanla alınan torpaqları danışıqla qaytarmaq nə dərəcədə düz olardı? həmdə torpaq neft ve ya qaz deyilki,biz danışıqlar .rib unun gəlirini həl edək Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Суфий Опубликовано: 30 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 30 марта, 2009 (изменено) Ган тёкюльмядян бу проблем хяль олунса даха яхши олар..... Эсас нятиджя ваджибдир.... Суфий, bölümdə kirill əlifbası ilə yazmaq olmaz. Изменено 30 марта, 2009 пользователем PRIKOLISTKA Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Veselcak-u Опубликовано: 30 марта, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 30 марта, 2009 20 ildir netice gozleyirik! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
El Paso Опубликовано: 30 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 30 марта, 2009 sualı siz biraz düz başa düşmədiniz...mən demək istəyərdimki qanla alınan torpaqları danışıqla qaytarmaq nə dərəcədə düz olardı? həmdə torpaq neft ve ya qaz deyilki,biz danışıqlar .rib unun gəlirini həl edək Aydındı. Sadəcə Mən Bunu, Bir Məna İlə Yazdım. Mən Dəgig Deyə Bilmərəm, Nə Dərəcədə Düzgün Olardı.... Təki ALLAH Eliyərdi Torpag Gaytarılardı. Goy Təki Danışıg Formasında... O Ki, Galdı Düzgünlük Dərəcəsinin Nəticəsi.... Bizə Da,Çox Da Vacib Olmayacag. Çünki Bu Müharibə İnsanlara O Gədəm Əzablar Verib, Da İnsanlar Bilmir Həyatın Mənasını Nədən İbarətdir. Gəlin Düzgünlüyə Baxag... Hagg Və Düzgünlük Azərbaycanda İndiki Və Ya Keçmiş 90 illərə Baxsag, Nə Görürük? Əsasda Dövlət Başçısı Ölkədə Elə Mühit Yaradıb Ki, Da Düzgünlük Ayıb Sözü Sayılır... Adicə Birlik Deyəndə, Nə Görürük? Millətçilik Əvəzinə (Oxuduğumuz, Azərbaycan Tarixində Nətər Geyd Olmuşdu) Keçmiş Xanlıglar Görürük, Eşidirik. Biri Soruçur: Adə Haralısan? "Naxçıvanlı". Onda Sənin Gələcəyin Azərbaycanda 100% Düzəlib... Adicə Xalam Gızı Cərrahiyəni Gurtarıb.... Həstəxanada İşliyirdi.... Ordada İrəvannan Gəlmiş Azərilər, Üstəlik Baş Həkimi Ona Geyd Etməklə, Sizcə Nə Görsənir? Əlbətdə Yerlipərəstlik. Maiş Az, Üstəlik Nəbadə Rüşvət Alasan... Onda Hesab Elə,İşinnən Xüdafizləşə Bilərsən, Amma İrəvannan Gəlmiş Azəriyə Olar... Bəs Hansı Düzgünlükdən Danışmag Olar? Bu Gədəm! Hörmətlə El Paso Цитата Az?rbaycana, ?n ?ox V?t?np?rv?rlik Hissi ??k?n, Az?ri G?zlar?d?! Bu M?nim, ??xsi Fikrimdi! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Veselcak-u Опубликовано: 31 марта, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 31 марта, 2009 Bilirsiniz,allah onu kiminse eliynen elemelidir,ellerimisi acib allahdan komek gozleyek? Felastinin tarpaqlarini allah qoruyurdu israil bombalayanda? . Duzdur!, muharibe insanlara ezab verir!!!,amma torpaqlarimiz ermenilerde olarken,ezab hissi cekmirik? . dushunuremki danishiqlar nagildan bashqa bir shey deyil,bu nagili nece ildirki eshidirik! qorxuramki,biz oz ushaqlarimiza bu nagilin davamini danishmali olacayiq! sonu ise EFSANE!!! ne ise.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
strANger_04 Опубликовано: 31 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 31 марта, 2009 Hörmətli userlər, Bölmənin qayda-qanunlarına riayət etmədən yazmaq - qadağandır. Bu qaydalar barədə isə dəfələrlə danışılmışdır. Mənim hər postu redaktə etməyə nə vaxtım, imkanım, nə də borcum var. Zəhmət çəkin, redaktə etdiyim ilk postdan nümunə götürüb yazın. Bölməni zibilləmək işini dayandırın! Hər kəsə şifahi xəbərdarlıq olunur. Növbəti postların qaydalara zidd yazıldığı təqdirdə, hər birinizə faizlər veriləcək və mövzu bağlanılacaqdır. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
El Paso Опубликовано: 31 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 31 марта, 2009 (изменено) Bilirsiniz,allah onu kiminse eliynen elemelidir,ellerimisi acib allahdan komek gozleyek?Felastinin tarpaqlarini allah qoruyurdu israil bombalayanda? . Duzdur!, muharibe insanlara ezab verir!!!,amma torpaqlarimiz ermenilerde olarken,ezab hissi cekmirik? . dushunuremki danishiqlar nagildan bashqa bir shey deyil,bu nagili nece ildirki eshidirik! qorxuramki,biz oz ushaqlarimiza bu nagilin davamini danishmali olacayiq! sonu ise EFSANE!!! ne ise.. Düzdü.... Mən Gabagcadan Yuxarıda Geyd Elədiyim Kimi... O Ki, Galdı Mllətin Nəsə Eləməsi, Yəni Özbaşınalıg... Onu Heç Cür Xeyri Ola Bilməz... Məsələn: Mən Özüm-Özümü Ruhlandırım Alım Əlimə Silahı.... Gedim Garabağda Özbaşınalıg Yaradım, Yəni Güya Mən Təkcənə Nəsə Yaratsam, Millətə Xeyir Verə Bilərəm) Da Bir İki Nəfərə (Öz Millətimizdən) Deyim Ki, Kim Öz İstəyi İlə Mənlə Gedər? Goy Olsun 10 Nəfər (Məni Saymagla) İndi Fikirləşin Nəticəsini???? Sonra İsə Başa Salın, Nəyə Görə Alınmır? Zəhmət Olmasa, Əsas Səbəbləridə Geyd Eləyin! Hörmətlə El Paso Изменено 31 марта, 2009 пользователем El Paso Цитата Az?rbaycana, ?n ?ox V?t?np?rv?rlik Hissi ??k?n, Az?ri G?zlar?d?! Bu M?nim, ??xsi Fikrimdi! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
El Paso Опубликовано: 31 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 31 марта, 2009 (изменено) Изменено 31 марта, 2009 пользователем El Paso Цитата Az?rbaycana, ?n ?ox V?t?np?rv?rlik Hissi ??k?n, Az?ri G?zlar?d?! Bu M?nim, ??xsi Fikrimdi! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Veselcak-u Опубликовано: 5 апреля, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 5 апреля, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-lL7RSdge-E Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
El Paso Опубликовано: 5 апреля, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 5 апреля, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-lL7RSdge-E Bu Video Çəkliş Olan Mahnı Çağrışı Çoxdan Sədalanır... Belə Çıxır Ki, Siz Mənim Mətnimi Hələ Də Anlıya Bilməmisiz! Diggətlə Oxuyun... Əgər Mənanı Başa Düşmədizsə, Deyin... Konkret Nə Demək İstədiyimi Yekunlaşdıraram. Hörmətlə El Paso Цитата Az?rbaycana, ?n ?ox V?t?np?rv?rlik Hissi ??k?n, Az?ri G?zlar?d?! Bu M?nim, ??xsi Fikrimdi! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts