Перейти к содержимому

Abu Zeyd

Q?l?m_

Recommended Posts

• Ответы 298
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hibullah qalibun nikli rafizinin youtubda bir neçə videosu var ki orda prostinaya bürünüb oturub.

O, en azindan prostinayada olsa özünü örtüb,(eyer bele bir shey varsa),bes striptik gösteren Amr As hagginda ne deyeceksen?

seninde bawin donorun bawi kimi iwleyir! bir soz deyende nece yazilibsa ele de bawa duwursunuz!...sizin ucun mentiq deyilen wey yoxdur.

Senin basin goresen kimin basi kimi isleyir ? Mentigini islet ....

Qeyd edim ki, "Hizbullah Qalibun" nikli ştuçnu daşıyan  ilə dünən gecə skyp-da danışdım.Söhbət əsnasında cüvəllağını elə əsəbləşdirib özündən çıxartdım ki, başladı məni söyməyə.Özü də necə söyüşlər ilə , erotik söyüşlər ilə.

Qeyd edim ki, "Hizbullah Qalibun" nikli ştuçnu daşıyan  ilə dünən gecə skyp-da danışdım.Söhbət əsnasında cüvəllağını elə əsəbləşdirib özündən çıxartdım ki, başladı məni söyməyə.Özü də necə söyüşlər ilə , erotik söyüşlər ilə.

)))))  Burda ele bir adam yoxdur ki,sene senin hakk etdiyini vermemish olsun..Her kes hakk etdiyini alar.."Hizbullah Qalibun"-da senin hakk etdiyini verib ,daha ne isteyirsen? Görünür sene yaman lezzet verib "Erotik" kelmeler,eyni Hindi Nenene lezzet verdiyi kimi...

Amma bunlara baxmayarag yene de heyasizligina ve nasibliyine devam edirsen..Eshek palciga düshende,bir daha o palcigdan getmir,amma görünür senin eshek geder de düshüncen yoxdur..)))

Qoy bura cekiliwi baxaq ))))

Videodakı qardaş zəng edib bunun söyüşlərini yazır. Mənim ilə skype-da danışanda da məni söymüşdü.Kaş mən də yazaydım.Mənə lap iyrənc söyüşlər söymüşdü.Bunlar hamısı belədirlər.Misal üçün forumda yazılan söyşlərə nəzər sala bilərsiniz.

5:40 Hə Kəzzab Dəlil istəyirsənsə dəlil gətirəkdə 

ولکنّک استبددت علینا بالأمر وکنّا نرى لقرابتنا من رسول اللّه صلى اللّه علیه وسلم نصیباً حتّى فاضت عینا أبى بکر .

Allahın Rəsuluna (s) hər cəhətdən yaxın olmağıma görə xilafətə ən layiq şəxs mən idim. Lakin sən (Əbubəkr) istibdat1 (mənim haqqımda zülm) etdin. Bu sözləri eşidən Əbubəkr ağladı!

1) "İstibdat" yəni bir işdə məsləhətləşmiyib öz başına hərəkət etməyə deyilir. İndi isə  1-ci xəlifə kimi Bir nəfər xəlifəlik işində digərinin haqqı ola ola  onunla məsləhətləşmiyib öz başınalıq etsə həmən kəsin haqqını qəsb etmiş sayılır. Necəki Səqifə hadisəsində belə oldu.

1.Muhəmməd ibn İsmayıl Buxari "Səhih Buxari " Məğazi kitabı Ğəvzətə Xeybər babı 1549,1550-ci səhifələr 3998-ci hədis (online mənbə)

2. Müslim ibn Həccac "Səhih Müslim"  Cihad və siyər kitabı  1380,1381-ci səhifələr 1759-cu hədis (online mənbə)

Изменено пользователем Sadiq Mirzeyev

Texminen movzu beledi 1001 gece nagillarindan!!!

Deyir, imam Musa bin Cəfər Kazımın səhabəsi səfərlərin birində nəsihət edir ki, "ey imam, gəl bu meşə ilə getməyək, orada aslanlar olur" İmamda deyir ki,: "Aslanlara Fatimə övladlarını ətini yemək qadağan olunub"...Meşəyə daxil olan zaman qarşılarına aslanlar çıxır.Şirin biri pəncəsini imanın üzəngisinə qoyur,imam da ayağını qoyur şirin pəncəsinin üzərinə və şir imamın ayağından öpür...(zalda camaat həmişəki kimi xornan ucadan salavat gətirir ) (danışan deyir ki ,buna inanmalısınız ha,çünki Abbas Qumminin filən kitabında keçir )..(yenə bir salavat)...
Davam edir "...şir imamın ayağını öpərək bərkdən ağlayır və aslan dilində imama nəsə deyir....və şir 3 dəfə səcdə edərək gedir....sanki deyir ki, "ey Allah mənim bu görüşümü sonuncu etmə " ...siz və biz ziyarətdə belə edirk..arxamızı imama (qəbrinə) çevirmirik...deyirik "ey ağam mənim bu ziyarətimi, görüşümü sonuncu etmə" (ağlamsınır).......Aslan getdi ....səhabəsi soruşur, "ey imam, siz aslana nə dediniz?"... İmam:"aslana dedim ki, mənim zövcəm doğum ayağındadır...ağır vəziyyətdədir...3 gündür ki can verir...tezliklə öləcək...bütün qapılar bağlanıb...bircə hacət qapısı (rafizilərin şirk qapısını nəzərdə tutur) qalıb....ey hacətlər qapısı, ey Musa bin Cəfər mən sənin yanına gəlmişəm."...İmam təmkin və soyqqanlıqla :"Allah bunu mənə verdi...sənin ondan övladın olub...rahatca geri qayıda bilərsən." deyir....
Və aslan söz verdi ki, bundan sonra Musa bin Cəfəri sevən heç kəsə toxunmayacaq...

gərək rafiziləri zooparkda aslan ilə bir kletkaya salaq görək aslan onlara toxunacaq yoxsa yox

Изменено пользователем the language arabic

Texminen movzu beledi 1001 gece nagillarindan!!!

Deyir, imam Musa bin Cəfər Kazımın səhabəsi səfərlərin birində nəsihət edir ki, "ey imam, gəl bu meşə ilə getməyək, orada aslanlar olur" İmamda deyir ki,: "Aslanlara Fatimə övladlarını ətini yemək qadağan olunub"...Meşəyə daxil olan zaman qarşılarına aslanlar çıxır.Şirin biri pəncəsini imanın üzəngisinə qoyur,imam da ayağını qoyur şirin pəncəsinin üzərinə və şir imamın ayağından öpür...(zalda camaat həmişəki kimi xornan ucadan salavat gətirir ) (danışan deyir ki ,buna inanmalısınız ha,çünki Abbas Qumminin filən kitabında keçir )..(yenə bir salavat)...

Davam edir "...şir imamın ayağını öpərək bərkdən ağlayır və aslan dilində imama nəsə deyir....və şir 3 dəfə səcdə edərək gedir....sanki deyir ki, "ey Allah mənim bu görüşümü sonuncu etmə " ...siz və biz ziyarətdə belə edirk..arxamızı imama (qəbrinə) çevirmirik...deyirik "ey ağam mənim bu ziyarətimi, görüşümü sonuncu etmə" (ağlamsınır).......Aslan getdi ....səhabəsi soruşur, "ey imam, siz aslana nə dediniz?"... İmam:"aslana dedim ki, mənim zövcəm doğum ayağındadır...ağır vəziyyətdədir...3 gündür ki can verir...tezliklə öləcək...bütün qapılar bağlanıb...bircə hacət qapısı (rafizilərin şirk qapısını nəzərdə tutur) qalıb....ey hacətlər qapısı, ey Musa bin Cəfər mən sənin yanına gəlmişəm."...İmam təmkin və soyqqanlıqla :"Allah bunu mənə verdi...sənin ondan övladın olub...rahatca geri qayıda bilərsən." deyir....

Və aslan söz verdi ki, bundan sonra Musa bin Cəfəri sevən heç kəsə toxunmayacaq...

gərək rafiziləri zooparkda aslan ilə bir kletkaya salaq görək aslan onlara toxunacaq yoxsa yox

Deyirəmki bəlkə öz rəcmçil Meymunlarınızdan danışasan.

Bu axmag uzungulaga neyin suali verildi ve bu zindig nasibinin  verdiyi cavab ne oldu..???

Burda ishtirak edenlerden kimse bu axmaga ne barede verilen sualin cavabin eshitdi?

Ay nasibi "Arap" sen indi guya burda axmag sheyxinizin ona verilen sualin cavabin yerleshdiribsen?

Belke ona verilen sualinin cavabin sen yazasan bura?

Cavab nece oldu? Ax sizi nasibiler sizi..Danishdikca batirsuz..Elhemdulillah! Allah sizleri, sizin öz dilinizle batil emellerinizle yerin dibine soxur.

3:27 Abu Zeyd Əl-Kəzzab diyəsən Buxariynən bizi səhv salıb.

Ebû Hâmid ibnu'ş-Şarkî de şöyle dedi: Ben Muhammed ibn Yahya ez-Zuhlî'den işittim, o şöyle diyordu: Kur'ân Allah'ın kelâmıdır; mahlûk değildir. Kim "Lâfzî bi1-Kur'ânı mahlûkun" iddiasında bulunursa, o bir bid'atçıdır; onunla bir mecliste oturulmaz ve onunla konuşulmaz. Her kim Muhammed ibn İsmaile giderse onu ittihâm ediniz. Çünkü onun meclisinde, onun mezhebinde olanlardan başkası hâzır olmaz.

Səhih Buxari kitabı giriş bölməsi

Изменено пользователем Sadiq Mirzeyev

3:27 Abu Zeyd Əl-Kəzzab diyəsən Buxariynən bizi səhv salıb.

Ebû Hâmid ibnu'ş-Şarkî de şöyle dedi: Ben Muhammed ibn Yahya ez-Zuhlî'den işittim, o şöyle diyordu: Kur'ân Allah'ın kelâmıdır; mahlûk değildir. Kim "Lâfzî bi1-Kur'ânı mahlûkun" iddiasında bulunursa, o bir bid'atçıdır; onunla bir mecliste oturulmaz ve onunla konuşulmazHer kim Muhammed ibn İsmaile giderse onu ittihâm ediniz. Çünkü onun meclisinde, onun mezhebinde olanlardan başkası hâzır olmaz.

Səhih Buxari kitabı giriş bölməsi