APKTYP Опубликовано: 30 июня, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 30 июня, 2002 (изменено) Друзья, Если Вы любите наши песни, то напишите в этой теме. Изменено 2 июня, 2005 пользователем ORXAN-BEY Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 1 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 1 июля, 2002 LACHIN Araz axar mil ile, Deste deste gul ile. Men yarimi sevirem Shirin shirin dil ile. Baxchalarin sari gul Yari qoncha, yari gul. Gec achilib tez soldu Olmayaydin bari gul. Ay Lachin, can Lachin Men sene qurban Lachin. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 1 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 1 июля, 2002 ELVIDA Gorushduk ne chetin, ayrildiq ne asand. Hardasan heyatim varmisan-yoxmusan? Men seni izledim gunahda gizledim Her seher, her axsham, her gunduz, her gece gozledim. Elvida o gunler, ulduzlu geceler, elvide, Omrumde ne galdi vefasiz dunyada. Elvide o gunler omrumde ne galdi dunyada… Her seher, her axsham, her gunduz, her gece gozledim… Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
APKTYP Опубликовано: 2 июля, 2002 Автор Жалоба Share Опубликовано: 2 июля, 2002 Bu Gece Fikrimde Ayli, ulduzlu, asiman var, bu gece Gelbimde kyorpe guzutek bir umman var, bu gece Tekce sen yoxsan, azizim, bilir alem bu gece, Neycun olmadin de, ey yar, mene hemdem bu gece. Araz axma desem men, inan, axmaz bu gece Shimsheye caxma desem men, inan, caxmaz bu gece Tekce sen yoxsan, azizim, bilir alem bu gece, Neycun olmadin de, ey yar, mene hemdem bu gece. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 2 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 2 июля, 2002 Ark, a eto toje iz serii pesen Huseynagi Hadieva. S detstva lyublyu etu pesnyu. Eliaga Kurchayli Huseynaga Hadiev, "Niye, yar?" Gozlerinde yene giley oxundu. Men ne dedim, ureyine toxundu. Bu adetdir, araliqda soz olar. Gel barishaq, niye kusdun, niye, yar? Ureyimda xatireler oyandi, Kechen gunler goz onunde dayandi, Bir olardi sevincimiz, derdimiz. Bir bolerdik sevinci biz, derdi biz. Janagini chicheklerde aradim, Chemenleri sachin deyib daradim. Ay uzune - dedim - budur sabahim. Niya kusdun, nedir menim gunahim? Ayna sular gozlerindir, dedim men. Xosh negmeler sozlerindir, dedim men. Ilk eshqime birce seni istedim Neyleyim ki, donuk chixdi qismetim. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
APKTYP Опубликовано: 2 июля, 2002 Автор Жалоба Share Опубликовано: 2 июля, 2002 ANGI - vipolnyayu tvoyu pros'bu. Eto moya lyubimaya pesnya - kajdiy den slushayu :( Tenhayam Noolar, uzunu donderme menden, gorursen yaram yaman derindir... Seninchun gapim achigdir, zeng vururam her axsham men sene Desteyi gyoturub, susursan Gurban olum goyma yerine Tenhayam, tenhayam, getme... sensiz men gala bilmem, Meni atib getme. Goy yashayim nefesinle... Sevirem, sevirem, men seni Ureyim seninledir Ayrilmag istemirem Hech zaman senden. O buz bulaglar, gur chaylar, mesheler hara getdi heyatindan Gozellyin getini eydin Meni atib hara getdin? Tenhayam, tenhayam, getme... sensiz men gala bilmem, Meni atib getme. Goy yashayim nefesinle... Sevirem, sevirem, men seni Ureyim seninledir Ayrilmag istemirem Hech zaman senden. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 2 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 2 июля, 2002 Mi ne offtopim. Kstati, spasibo, chto napomnil, Che: O gozler kimi her teref qara Bu yollar seni .rir hara? Yene bu seher gunesh nur yere seper Bir teze nagil bashlar dunya, oyan ey seher oyan Al elvan boya, yoxsa bu deniz uchar Bir zulmet gece deniz qachar. Gel ey seher, gel ey seher... Es, deli kulek bu gunu .r. .................. poslednuyu storchku ubey, vspomnit ne mogu, kto podskajet? Ark, ti pomnish? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
sovest' Опубликовано: 3 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 3 июля, 2002 APK, ne plach'... shas vspomnyu neskol'ko pesen... *Surmeli giz* Sudan gelen surmeli giz(2) Chox injidir kuze seni, bala(2) Aj jamalin shole salir(2) Gelmeyesen goze seni, bala(2) Kuzeni boynudan ashir Sachin dabana dolashir, bala Na geysen sene yarashir Gelmeyesen goze seni, bala Kuze suyu sherbet olar Bulag uste sohbet olar, bala Mensiz sene zehmet olar kelmeyesen goze seni, bala **************** 'Beri bax* Penjereden dash gelir, ay beri bax beri bax! Xumar gozden yash gelir.... Seni mene verseler... her gorene xosh geler... Penjerenin milleri... Achib gizil gulleri... Oglani yoldan eylen... Gizin shirin dilleri... Penjereni baglama... Men gederem aglama... Kedib yene gelerem... Ozgeye bel baglama... **************** *Sari gelin* Sachin ujun hormezler, Gulu sulu dermezler, sari gelin(2) Bu sevda ne sevdadir, seni mene vermezder Ay nenen olsun ili aman aman, sari gelin... Bu galanin uzunu, choban gaytar guzunu, SG Ne olar bir gun gorem, nazli yarimin uzunu, neynim aman aman(2) sari gelin.... **************** *Tello* Araz uste, buz uste, Tello! Kabab yanar koz uste Tello! Goy meni oldursunler Tello, Bir ala goz giz uste Tello! Aman tello, Tello-jan Tello Yarim T, T-jan, T! ***************** Nu a o pesnyaz akifa Isalm-zade, molchu Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 3 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 3 июля, 2002 Nu tak vot, perevoju vse azeri s Lyrics ayuda. Karvan, "Bilersen" Menden uzagsan goydeki ay tek ulduzlar tek Sensiz tenhayam-getmisen gulum galmisham tek, Soyle bu hicran hele choh mu chekecek-deme, Deme ki "men bilmirem"-gullum, bilirsen. Sensiz bu dunya zulmet gecedir,sonsuz gece Soragini men esen yellerden alim nece? Senli dunyada sensiz yar galim nece?-deme, Deme k men bilmirem,gullum, bilirsen! Hicrani gel unutag, omru birge yashayag- Sen yarpag ol mense goy budag, Gun geler sen gelersen- Gunesh tek sen gulersen Bu sevginin gedrini bilersen-bilersen! O gozel adin bahtive yar yazilib senin, Shirin gulushun chichekli bir yaz olub senin Sevgin de gulum ishte naz olub senin,hachan Bu simteler tukenar - tek sen bilirsen! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 3 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 3 июля, 2002 Behtiyar Bagabzade Flora Kerimova, "Heyf" Heyf o gozlere, o baxishlara Ozge birisine baxacaq hemen, baxacaq, yar! Heyf o ilahi, qovsi qashlara, Sinacaq kederli dushuncelerden. Heyf o alovlu oten chaqlara, Uchan, yad budaga tez qonacaqdir, qonacaqdir, yar! Heyf gule benzer o dodaqlara, Ozge bir dodaga toxunacaqdir. Gulum, heyf sene, yaziqlar mene, Qoruya bilmedim mehebbetimi, bilmedim, yar! Ozum bile-bile verirem yene Ozge birisine seadetimi Ozge birisine mehebbetimi, Gulum, heyf sene, yaziqlar mene, Qoruya bilmedim mehebbetimi... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 3 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 3 июля, 2002 Bextiyar Bagabzade Oqtay Agayev, "Yadindami" Yadindami oten gunler, Agac alti... bulaq sesi, Gunler kechir... bize qalir, O gunlerin xatiresi. Gel ezizim, kechenleri Yada salag done-done Oten gune gun chatarmi Calasanda gunu gune... Yadindami oten gunler Gem choxalir, omr azalir. Uzumuzde, alnimizda, O illerden izler qalir. Sach agarir... qoy agarsin! Goy var olsun ellerimiz. Yene shirin dileklerde, Ureklerde yashariq biz... Gel ezizim, kechenleri Yada salag done-done Oten gune gun chatarmi Calasanda gunu gune... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 4 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 4 июля, 2002 Sen gelmez oldun! Deyirdin baharda gorusherik biz, Bahar geldi-kechdi sen gelmez oldun. Dashlar alib deydi sindi extimiz Aylar iller kechdi sen gelmez oldun Gozleyirem men, sen gelmez oldun Deyirdin: ”qapina qonaram qush tek”, Qushlar cex-cex vurdu, sen gelmez oldun Yashamag eshgiyle vecde geregdir Qushlar yuva vurdu, sen gelmez oldun Gozleyirem men, sen gelmez oldun Zalim, yarim ne gelmez oldun! Za tochnost slov ne ruchayus... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 4 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 4 июля, 2002 Men seni araram! Her gece seni men sesledim, Yolunu subhedek gozledim. Eshg odu meni yar yandirar. Ne bele yamandir intizar. Goz yashim sel olar sensiz, Gulu men neyliyim chemensiz, Bes hani, hani, ay yar, o sevda? Gor neler, neler var bashimda. Bir gunesh nuru var uzunde, Gozlerin her zaman gozumde. Men seni araram yar, araram! Gul-chichek sanaram, sanaram! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 7 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 7 июля, 2002 Urrrrrraaaaaa! Nashla ya lyubimuyu pesnyu! Ezizim, Flora Kerimova Dag bashinda qar ustune qar geler, Gilenmek zirvelere dar geler. Her ne getsem vucuduma dar geler Bu darliga dozmek olmur, ezizim Eser gunden dunya yalan dunyadir, Baha satan ucuz alan dunyadir, Arzularim nakam qalan dunyadir. Day bunlara dozmek olmur, ezizim. Hech bilmezdim dashim bele agirdir Baxtim bele bicharedir, fagirdir Gedeceyem, goyler meni chagirdi Daha yerde gezmek olmur, ezizim! Kash ki dunya zalimligini ataydi, Qelbim bir an isteyine chataydi, Yashamagin goz yashidi haraydi. Goz yashimi day dozmek olmur, ezizim Dalgalara yalvarmaqdan bezmishem, Honkurmekden, aglamaqdan bezmishem, Senden ayri yashamaqdan bezmishem. El obadan dozmek olmur, ezizim! Hech bilmezdim dashim bele agirdir, Baxtim bele bicharedir, fagirdir, Gedeceyem, goyler meni chagirdi. Daha yerde gezmek olmur, olmur, ezizim! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 7 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 7 июля, 2002 Flora Kerimova, Faik Agayev Qara qozlerine doyunca baxim Senli gunlerimi .rma gulum, Onlara bir daha donmeyeceyem. Sevgimi gelbimden qopardma, gulum, Bir daha yeniden sevmeyeceyem. Qara gozlerine doyunca baxim, Onlari bir daha gormeyeceyem. Sachlarini baxishimla oxshuyum, Onlari bir daha opmeyeceyem. Hesrtele yollarda goyma gozumu, Onsuz o yollardan kechmeyeceyem. Qaytar dunenime menim ozumu, Senin xeyalina sevineceyem. P.s. Eta pensya mne nravitsya v ispolnenii imenno etogo dueta, a ne drugix, ili solo. Mogu slushat etu beskonechnoe chislo raz. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость забывший пароль Опубликовано: 8 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 8 июля, 2002 Vot yeshe parochka Tut agacin boyunca tut yemedim doyunca (2 d) Yari helvetde gordum, danismadim doyunca (2d) Menim balam kime neyler, guzu balam kime neyler? (4 d) Gedirdim yavas yavas, ayagima deydi das (2 d) Senden mene yar olmaz, gel olag baci gardas (2 d) Ayrilig Fikrinden geceler yata bilmirem Bu fikri basimdan ata bilmirem Neyleyim ki sene cata bilmirem Ayrilig, ayrilig aman ayrilig Her seyden olan yaman ayrilig Uzundur hicrinden gara geceler Bilmirem men gedim hara geceler Vurubdur gelbime yara geceler Ayrilig, ayrilig... Yadima dusende ala gozlerim Goydeki ulduzdan alam xeberin Neyleyim kesmisen menden nezerin Ayrilig, ayrilig... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tango Опубликовано: 15 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 15 июля, 2002 Yalvariram o gunlere 1. Nisa Gasimova 2. Brilliant & Samir Bagirov Bilirdin ki, zalim dunya sevenlere nes baxir Seni menim taleyinden ayirmaga isteyir Bir negmeydi - chixib getti Yuxumuza girer mi? Senu menden alan dunya birde geri verer mi? Yalvariram yollara izlerini gaytarsin Yalvariram o gunlere gozlerini gaytarsin Yalvariram her yagisha bu agrini soyutsun Yalvariram her negmeye bu hesreti ovutsun Yollarini dosheseler gul-chicheyi gucag-gucag Bilirem ki menim yerim seni her an yandiracag Ureyime axan yashi ozge eli siler mi? Seni menden alan dunya birde geri verer mi? Yalvariram yollara izlerini gaytarsin Yalvariram o gunlere gozlerini gaytarsin Yalvariram her yagisha bu agrini soyutsun Yalvariram her negmeye bu hesreti ovutsun Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 15 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 15 июля, 2002 Etu pesnyu ya ne znayu, navernoe iz novix, a mne eshe u Nisi odna staraya pesnya nravit'sya: Yollarina baxa-baxa qaldi gozlerim Sene vardi ureyimdeki sozlerim Soyle-soyle, sene bele ne oldu yar! Bolshe ne pomnyu slov, po-moemu etu pesnyu i Shovket pela, tol'ko mne aranjirovka Nisi bol'she nravist'sya. Druz'ya u kogo slova est', bud'te dobri - pomestite pojaluysta... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tango Опубликовано: 16 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 16 июля, 2002 Alagozlum soz Nigar rafibeyli musigi Tofig Guliev Ala gozlum, senden ayri geceler Bir il kimi uzun olur neyleyim Bagchamizda gizil guller her seher Tezden achir, vahtsiz solur neyleyim Nergizlerin gozu yashla dolanda Benovsheler baxib gemgin olanda Gerenfiller gozu yolda galanda Yasemenler sachin yolur, neyleyim Chicheklerin chekir gozu intizar Ayriligdan beter dunyada ne var? Yaz axshami seni bil ki bu Nigar Hezin-Hezin yada salir, neyleyim ez gelsen, belke elac verersen, Sunbullerin sachin yigib horersen hichekleri gelib ozun derersen Yolda galib baxishlari, neyleyim? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
ANGI Опубликовано: 16 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 16 июля, 2002 Tango, спасибо огромное за Alagezlum Давно искала. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
farmer Опубликовано: 17 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 17 июля, 2002 Спасибо Танго за Алагезлюм. А вот следующий хит никто еще почему то не повесил Dasli gala Men asig olmayaydim Saralib solmayaydim Bir ayrilig bir olum Hec biri olmayaydi Bu gala dasli gala Cingilli dasli gala Gorxuram yar gelmeye Gozlerim yasli gala Bulag basi toz olar Ustu dolu giz olar Eyil desmali gotur Men gotursem soz olar Bu gala... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Belushka Опубликовано: 18 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 18 июля, 2002 Ребята есть такая песня Апарды селлар Сараны, Моя покойная бабушка ее пела. Там про невесту которая ехала кжениху и ее увез поток. Кто нибудь ее слышал и есть ли увас слова Начинается так- Апарды селлар Сараны бир ала гозлу маралы. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
APKTYP Опубликовано: 19 июля, 2002 Автор Жалоба Share Опубликовано: 19 июля, 2002 Belushka lovi..... .rdi selller Sarani Gedin deyin Xan chobana Gelmesin bu il Mugana Mugan batib nahag gana .rdi seller Sarani Bir alagozlu balani Arpa chayi ashdi-dashdi Sel Sarani aldi, gachdi Alagozlu, galamgashli .rdi seller Sarani Bir alagozlu balani Arpa chayi derin olmaz Axar suyu serin olmaz Sara kimi gelin olmaz .rdi seller Sarani Bir alagozlu balani Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
APKTYP Опубликовано: 19 июля, 2002 Автор Жалоба Share Опубликовано: 19 июля, 2002 cvetochka, ti prava, tut dogurdan da Zolotoy Fond sobirayetsya, Mnogim immigrantam budet vsegda interesno pokopatsya tut... spasibo vsem kto uchastvuyet v teme delayte svoi zakazi... P.S. eta tema moya samaya lyubimaya sredi vsex tem na vsex forumax Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
APKTYP Опубликовано: 19 июля, 2002 Автор Жалоба Share Опубликовано: 19 июля, 2002 Menim Dunyam Gerineler ulu yashin Menim dunyam, menim dunyam Kimler olmush jan sirdashin Menim dunyam, menim dunyam Nizaminin oz alemi Fizulinin soz alemi Nesiminin duz alemi Menim dunyam, menim dunyam Bir elinde mey dolu jam Geldi, getdi goja Xayyam Mende sene bir gonagam Menim dunyam, menim dunyam Gardash olsa goja besher Ne gan, ne de girgin dusher Omrum, gunum gozellesher Menim dunyam, menim dunyam Goy ujalsin haggin sesi Ganadlansin sulh negmesi Chichek achsin yer kuresi Menim dunyam, menim dunyam Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochka Опубликовано: 19 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 19 июля, 2002 samir ok, ya i svete "Yadindami" obeshal.. cherez nedelyu budu na normalnoy linii zakachayu na servak, I promise....Pesnya prosto super i kachestvo otpadnoye... Vi prosto poluchite moralniy orgazm... Ark, spasibo, jdu, a mojno bez or... eto je kak nikak razdel Literaturi. Kstati u Huseynaga eshe odna pesnya: Chichekler achmasa, gelersen - yaz geler :::::::::::::: Uzume baxarsan - ureyim dayanar Bu alem bashima dolanar, dolanar... Bu xumar baxishlar seadet bagishlar Neobiknovenniy, volshebniy golos Huseynaga. Allah ona rehmet elesin! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
APKTYP Опубликовано: 21 июля, 2002 Автор Жалоба Share Опубликовано: 21 июля, 2002 Kstati u Huseynaga eshe odna pesnya:Chichekler achmasa, gelersen - yaz geler :::::::::::::: Uzume baxarsan - ureyim dayanar Bu alem bashima dolanar, dolanar... Bu xumar baxishlar seadet bagishlar Neobiknovenniy, volshebniy golos Huseynaga. Allah ona rehmet elesin! Bir xumar baxishla Chichekler achmasa, gelersen yaz geler Ufugler tutulsa, gulersen goy guler Gezeble gishgirsan, ulduzlar tokuler Bir xumar baxishla saadet bagishla Yene geldin sen, baxdib guldun sen Bahar geldi, guller achildi Chaylar dashdi, nagma goshdu sene Chichekler achmasa, gelersen yaz geler Kenara baxirsan, gozumde od yanir Uzume baxirsan, ureyim talanir Bu alem bashima dolanir, dolanir Bir xumar baxishla saadet bagishla Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochek Опубликовано: 23 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 23 июля, 2002 Menim gozel ve xanim anama hesr olunur! Sevgilerle! Reshid Behbudov, Gozelim sensen (xalq mahnisi) Gozelim sensen, Qelbimin taci, Gozumun nuru, Derdin elaci. Uca dag bashinda Ceyran yol eyler. Ureyin bashinda Tikan kol eyler. Orpeyin sari Gel mene sari. Tikani yox eyle Yarami sari. Yaraliyam deyme, Konlumun budagin eyme! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гость cvetochek Опубликовано: 24 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 24 июля, 2002 Daje esli na russkom, azerbaijanskaya pesnya: Reshid Behbudov. Zibeyda! Ты ушла навсегда от меня, Зибейда. Почему же тогда ты со мною всегда? Почему же во сне ты приходишь ко мне, Улыбаешься мне по ночам в тишине? За мною по пятам ты идешь, Покоя мне нигде не даешь Нет, не в этом беда, что со мной, Зибейда, ты рассталась Вся беда лишь в одном, в том что в сердце моем ты осталась Так уйди же сама из него Зибейда, как – не знаю. Но уйди навсегда без письма, без следа, умоляю! Нет такого коня, нет такого пути, Чтоб хоть на день меня от тебя увезти. Нет таких поездов, нет таких кораблей, Чтоб меня унесли от улыбки твоей. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
APKTYP Опубликовано: 24 июля, 2002 Автор Жалоба Share Опубликовано: 24 июля, 2002 Арк, если можно...Песня "Кюляк". Ее пела Зейнаб Ханларова, потом Ильхам Наджафов играл инструментальную версию.Помнишь? Вот ее слова очень хочется.Помню только Niye bele esirsen , kulek Niye umidimi kesirsen, kulek Kulek Yene payiz geldi gonaglar kimi soldu mehebbetim yarpaglar kimi urek pichildayir dodaglar kimi kulek, niye bele esirsen kulek niye umidimi kesirsen kulek Sevgilim gorushe chagirib meni Men neje unudum olub-kecheni O deyir astaca, sevirem seni kulek, niye bele esirsen kulek sen niye sozumu kesirsen kulek O urek agridi, urek injitdi Konlumun sevimli nagmasi bidti sanki mehebbetim xeyaldi, getdi kulek, niye bele esirsen kulek niye umidimi kesirsen kulek Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tango Опубликовано: 30 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 30 июля, 2002 Shukriyye Soz Axmed Cavad Mus. Tofig Guliyev Ox. Azer Zeynalov Bir gulsen dermerem genclik bagindan Bir gulu, chicheyi dermerem sensiz Kam aldim omrumun oglan chagindan, Bir baga, bagchaya girmerem sensiz Shukriyye taleyim, shukur xudaya, Gorduyum dogrumu, yoxsa bir roya Dolub ureyime bu dagli xulya Yashaya bilmerem bor kere sensiz Seninle gezerem elden ele men Bataram, chixaram selden sele men Dusherem agizdan dilden dile men Yashaya bilmerem bir kere sensiz Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tango Опубликовано: 30 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 30 июля, 2002 Ne galdi. Soz Anar Mus. Tofig Guliyev Gorushduk ne chetin Ayrildig, ayrildig ne asan Hardasan heyatim Varmisan, varmisan yoxmusan Men seni izledim Gunah tek gizledim, gizledim Her seher, her axsham Her gunduz, her gece gozledim Elvida o gunler Ulduzlu geceler, elvida Omrumden ne galdi, ne galdi Vefasiz dunyaya Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tango Опубликовано: 30 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 30 июля, 2002 Эту песня сравнительно новая. Музыка Ханым Исмаилгызы. Пела – Ирана Илькин. Sevgi Yolchusu Sen o sevgini goruya bilmedin Bilmedin ki, sevgi achilmayan gonchedir Menim gelbimnen oyun oynadin Bilmedin seven urek telleri incedir Yagish yagar indi, Tufan gopar indi, Goyler aglar indi - Menim kederimle Sene omur verdim Sene konul verdim Sene sevgi verdim Ozum sevgi yulchusuyam х 2 Bu urek yene hesret yuvansa, Ezablara dozmek uchun men yaranmisham Bir deli sevda gismetim oldu Ayriligi dadmag uchun dogulmusham Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Tango Опубликовано: 30 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 30 июля, 2002 Под эту песню хочется просто выть волком Уууууууу.....такая хорошая Yagish Eyyub Yagubov Yagish yagir bu shehere, gor ne gozel bir gecedir Bir sen, bir men bu sheherde, bir de yagihli gecedir Yagish yagir, bu ki goyun sevgimize heyretidir Belke yagan yagish deyil, konlumuzun hesretidir, hesretidir Bu gun goyler negme deyir – ureyinde sozu varmish Bu mehebbet negmesini goren hardan bilir yagish Yagish yagir, bu ki goyun sevgimize heyretidir Belke yagan yagish deyil, konlumuzun hesretidir, hesretidir Belke goyler bu torpaga sevgisinden sohbet achir, Yagish yagir bu sheherin gozlerinden yuxu gachir Bu sheherde, bu yagishda, bu gecede bizimkidir Bu geceden bize baxan o seher de bizimkidir Sachrarinda , ellerinde damcilarin pariltisi Gelbimize axib gedir bu yagishin pichiltisi Yagish yagir, bu ki goyun sevgimize heyretidir Belke yagan yagish deyil, konlumuzun hesretidir, hesretidir Bu gun goyler negme deyir – ureyinde sozu varmish Bu mehebbet negmesini goren hardan bilir yagish Yagish yagir, bu ki goyun sevgimize heyretidir Belke yagan yagish deyil, konlumuzun hesretidir, hesretidir Belke goyler bu torpaga sevgisinden sohbet achir, Yagish yagir bu sheherin gozlerinden yuxu gachir Bu sheherde, bu yagishda, bu gecede bizimkidir Bu geceden bize baxan o seher de bizimkidir Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
farmer Опубликовано: 31 июля, 2002 Жалоба Share Опубликовано: 31 июля, 2002 Обещанная сто лет назад Saclarina Gul Duzum (Rauf Haciyev) Bagcalarda yasemenler verdi bas basa Laleler burudu cemeni, duzu Ay sevgilim bu yerlerde gezmesek gosa Cicekler, cemenler ginayar bizi Saclarina gul duzum Benim gunum gunduzum Sensiz men nece dozum Bilmirem ozum Payiz geldi ucdu getdi durna gatari Cemenler rengini niye itirdi Yox solmadi ureyimde esgin bahari Arzular, umidler min gul bitirdi Saclarina gul duzum Benim gunum gunduzum Mexribanim ezizim, gel gulsun uzum Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts