alfamir Опубликовано: 7 июня Жалоба Share Опубликовано: 7 июня Mən velosipedə ehtiyac duyuram. Velosiped həm sağlamlıq üçün faydalıdır, həm də ətraf mühiti qorumağa kömək edir. Şəhərdə velosipedlə gəzmək həm sürətlidir, həm də rahatdır. Mənə yaxşı bir velosiped lazımdır ki, gündəlik işlərimi daha asanlıqla həll edim və idmanla məşğul olum. Üstəlik, velosiped sürmək mənə xoş vaxt keçirməyə və təbiətə daha yaxın olmağa imkan verir. Ümid edirəm ki, tezliklə mənim üçün uyğun bir velosiped taparam. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
alanasoboleva Опубликовано: 9 июня Жалоба Share Опубликовано: 9 июня Sənin velosipedə yanaşmağın çox gözəldir — sağlamlıq, ətraf mühit, rahatlıq və şəxsi zövq kimi vacib məqamları düşünməyin təqdirəlayiqdir. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Filimonov Опубликовано: 9 июня Жалоба Share Опубликовано: 9 июня Mən də velosiped almaq istəyirəm. Saytda Stark 22 Tank 29 https://umico.az/product/293358-dag-velosipedi-stark-22-tank-29-1-hd-18-grey-orange-29-boz-narinci modelinə baxdım — bu, həqiqətən maraqlı bir variantdır, xüsusən mürəkkəb marşrutlarda aktiv gəzintilər üçün alqı düşünürsənsə. Onun əla amartizasiyası var, bu da çətin ərazilərdə sürüşmək üçün vacibdir, həmçinin böyük təkərləri var ki, müxtəlif örtüklər üzərində yaxşı keçiş təmin edir — torpaq yollarından tutmuş asan of-road ərazilərinə qədər. Mənim üçün bu model həm xüsusiyyətləri, həm də qiyməti ilə balanslı görünür. Düşünürəm ki, bu, aktiv gəzintilər üçün mükəmməl uyğun gələcək, həmçinin şəhər üzrə də problemsiz sürüşmək mümkündür. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts