Перейти к содержимому

Eurovision2008

Elman Bakhish

Recommended Posts

www.eurovision2008.org

saytına daxil olaraq Azərbaycana səs verin ki birinci olaq.

Həmçinin öz tanışlarınıza da bildirin

Həmçinin öz tanışlarınıza da bildirin ki onlar da bildirsinlər...AZƏRBAYCANI BİRİNCİ EDƏK !

Изменено пользователем strANger_04

• 2 weeks later...

Mən səs verdim Azərbaycana. Amma istərdim fikirlərimi qısaca olaraq bölüşəm.

Azərbaycan ilk dəfədir ki, bu müsabiqəyə qatılır. Amma mən bu mahnını heç bəyənmədim.

Ermənilər orda Azərbaycan mahnılarından ibarət, Şorora oxuyacaq, amma bizimkilər  ... heç olmasa öz boğazlarımıza, öz avazımıza daha artıq yer versinlər, yoxsa bu mahnı nədir belə?! Deyə bilərsiniz ki, Eurovisiondur, mahnı da o stildə olmalıdır. Bununla da heç cür razılaşa bilmirəm. Azərbaycan orda Azərbaycanı təmsil etməlidir, Avropanı yox.

Nə isə bu mahnını bəyənənlərin xətrinə dəymək istəmirəm, sadəcə hər kəsin öz zövqü və öz fikri var, xahiş edirəm inciməyəsiniz. Amma istərdim ki, Azərbaycana Azərbaycanlıyam deyə yox, buna layiqdir deyə səs verəm. Amma nə edək, bizimki də, patriotluqdan olsun. Təki qalib gəlsin..

Изменено пользователем Könül

34a781d8b3b758967a548b34947faef4.jpg

Könül, fikrimcə elə də pis mahnı deyil, ümid edək ki, qalib gələ bilərik. Uşaqlar pis oxumur, Elnurun qəşəng səsi var, hərçənd ki, Samiri də soxdular ora, nə var bir boğaz muğam oxuyacaq orda. Nə yoğurdum nə yapdım, hazırca kökə tapdım. Sözüm onda yox, mahnı şər və xeyir haqqındadır, bizim göyərçin, çaşdım mələk Elnur xeyiri, Samir də şəri təmsil edir. Görək Avropaya bu ləzzət edəcək ya yox. Bizdən barmaqlarımızı krestləmək qalır.

line.gif

Xeyir və şər mövzu baxımından yaxşıdır, amma mahnını bəyənmirəm. İnşallah, qalib gələnlərdən olar, mənim də istrədiyim budur. Başlasaydı müsabiqə, səbirsizliklə gözləyirəm.

Изменено пользователем Könül

34a781d8b3b758967a548b34947faef4.jpg

Mənim dostiki Aynuru seçmədilər,bunlarada balet eləmiyəcəm(((

"....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...."

E. Qolderness ("O'na məktublar")