petrovskiy Опубликовано: 26 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 октября, 2008 Kim deye biler neye gore indiye kimi Azerbaycanin GPS xeritesi yoxdur ve hacan olacaq??? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Zhuk Опубликовано: 26 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 октября, 2008 Артыг вар. Бир нечя ширкят сатыр аваданлыгла бир йердя. Мясялян бунлар. Ондаг башга Navitel КПК програмы ючюн пулсуз хяритяляр вар. Цитата ... и не будите во мне скорпиона... У меня было тяжелое детство - я до 14 лет смотрел черно-белый телевизор. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
petrovskiy Опубликовано: 26 октября, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 26 октября, 2008 (изменено) Артыг вар.Бир нечя ширкят сатыр аваданлыгла бир йердя. Мясялян бунлар. Ондаг башга Navitel КПК програмы ючюн пулсуз хяритяляр вар. Cox saq olun Zhuk,bes deye bilersinizmi Nokia 6110 Navigator ucun (Syumbian S60) Azerbaycanin ve ya Bakinin xeritesin haradansa yuklemek olar? Изменено 26 октября, 2008 пользователем petrovskiy Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Zhuk Опубликовано: 26 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 октября, 2008 S60лар ючюн проблем оладжаг. Цитата ... и не будите во мне скорпиона... У меня было тяжелое детство - я до 14 лет смотрел черно-белый телевизор. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts