Jump to content

Gündəlik

PRIKOLISTKA

Recommended Posts

Köhnə gündəlik mövzusu yadınızda ? Elə isə, yenə də bölümümüzdə öz gündəliyinizi .ra bilərsiz. Ancaq zəhmət olmasa, offtopa, flooda yol verməyin.

Bu gün çox yorucu gün oldu. Gedib yatsam yaxşıdı.

line.gif

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bu gün mənim müəllif hüquqlarımı tapdaladılar)))xoş bayram əhval ruhiyyəsi davam edir,qurbanımızı kəsdik,payladıq,indidə vaxt tapıb forumda oturmuşam.

"....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...."

E. Qolderness ("O'na məktublar")

Ay....bu mövzu...əlbəttə yadımızdadır :herbi:

Bayramınız mübarək! İlkin, allah qəbul eləsin. Neçə belə qurbanlıqlar kəsib paylayasız hələ bundan da sonra inşallah!

Mən də bu gün hamı kimi evdəyəm. İstəyirəm fürsətdən istifadə edib, həftəarası edə biləmdiyim bütün işləri edim bu gün. Özümü bir az nasaz hiss eləməyimə baxmayaraq (( Boğazım ağrayır...(

Sonra səhərdən gələn sms, zənglərə cavab vermişəm. Bir az forumda olmuşam. Bir də kompüterin qarşısında oturub işlərim var, görürəm...Vaxtaşırı forumu girib "yeniləyirəm"...))

Bugün cox yorucu gün idi amma cox sevincli idim cünkü qurban bayramidi hemde yeni il munasibät ilä ish yerindän 1 häftälik tetil verdilär ona göre bu 1 häftälik tätili Ailemle, sevdiklärimlä bir yerdä olcagim ücün cox sevincliyem... neyse gündelik bu günlük bu qeder besdi gedim yatim sabah görüshmek ümüdü ile

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Üstünüzə sağlıq,yaman pis soyuqlamışam,hal-hazırdada forumdan istifadə edə bilməyənlərin yazılarını oxuyuram.

"....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...."

"Mələklkər imperiyası" əsərini oxuyuram, maraqlıdı.

1 sutka yatıb dincəldikdən sonra özümü çox gümrah hiss edirəm :flower:

Хяр парылдайан гызыл дойул бала! ©®

Похда парылдайыр, просто гюжды ишыхланмайа эхтийаджы вар... ®©

• 2 weeks later...

Musiqi musiqi,bir mahnı varki ona hər gün qulaq asıram,heyatda çox pis qəbahət işlədiyimi düşünürəm,sevgiyə layiq olmadığımı xatırladır o mahnı mənə,ancaq həyat davam edir,çalışıram keçmişdə buraxdığım səhfləri təkrarlamayım.

Musiqi musiqi,bir mahnı varki ona hər gün qulaq asıram,heyatda çox pis qəbahət işlədiyimi düşünürəm,sevgiyə layiq olmadığımı xatırladır o mahnı mənə,ancaq həyat davam edir,çalışıram keçmişdə buraxdığım səhfləri təkrarlamayım.

• 1 month later...

:P Bu gün bizim peşə bayramımızdır

Redaktə olunmuşdur. Zəhmət olmasa, Lucida Sans Unicode şriftindən və klaviaturanın Az rejimindən istifadə edin. Qırmızı rənglə userlərə yazmaq olmaz.

Edited by PRIKOLISTKA

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...