PRIKOLISTKA Опубликовано: 18 декабря, 2007 Жалоба Share Опубликовано: 18 декабря, 2007 Köhnə gündəlik mövzusu yadınızda ? Elə isə, yenə də bölümümüzdə öz gündəliyinizi .ra bilərsiz. Ancaq zəhmət olmasa, offtopa, flooda yol verməyin. Bu gün çox yorucu gün oldu. Gedib yatsam yaxşıdı. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Sensus Опубликовано: 19 декабря, 2007 Жалоба Share Опубликовано: 19 декабря, 2007 Yeni gune baslayiriq...Insallah yeni ugurlar.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
EL Опубликовано: 20 декабря, 2007 Жалоба Share Опубликовано: 20 декабря, 2007 Her gün bir sürpriz. Bu günki daha maraqlı idi. Surpirzde emeyi keçenlerin her birisine minnetdaram. PS. moderatorlara uğurlar Цитата never GIVE UP! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 20 декабря, 2007 Жалоба Share Опубликовано: 20 декабря, 2007 Bu gün mənim müəllif hüquqlarımı tapdaladılar)))xoş bayram əhval ruhiyyəsi davam edir,qurbanımızı kəsdik,payladıq,indidə vaxt tapıb forumda oturmuşam. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
strANger_04 Опубликовано: 20 декабря, 2007 Жалоба Share Опубликовано: 20 декабря, 2007 Ay....bu mövzu...əlbəttə yadımızdadır Bayramınız mübarək! İlkin, allah qəbul eləsin. Neçə belə qurbanlıqlar kəsib paylayasız hələ bundan da sonra inşallah! Mən də bu gün hamı kimi evdəyəm. İstəyirəm fürsətdən istifadə edib, həftəarası edə biləmdiyim bütün işləri edim bu gün. Özümü bir az nasaz hiss eləməyimə baxmayaraq (( Boğazım ağrayır...( Sonra səhərdən gələn sms, zənglərə cavab vermişəm. Bir az forumda olmuşam. Bir də kompüterin qarşısında oturub işlərim var, görürəm...Vaxtaşırı forumu girib "yeniləyirəm"...)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
bakili_gizi Опубликовано: 20 декабря, 2007 Жалоба Share Опубликовано: 20 декабря, 2007 Bugün cox yorucu gün idi amma cox sevincli idim cünkü qurban bayramidi hemde yeni il munasibät ilä ish yerindän 1 häftälik tetil verdilär ona göre bu 1 häftälik tätili Ailemle, sevdiklärimlä bir yerdä olcagim ücün cox sevincliyem... neyse gündelik bu günlük bu qeder besdi gedim yatim sabah görüshmek ümüdü ile Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 17 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 17 января, 2008 Bir neçə gündür özümü heçdə yaxşı hiss etmirəm. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
UNUDULMUSAM Опубликовано: 27 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 января, 2008 Bu gün çox yorucu gün oldu. Gedib yatsam yaxşıdı. Gununuz cox maraqli kecib)) Цитата Миру Мир! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
UNUDULMUSAM Опубликовано: 27 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 января, 2008 Bir az xestelenmisem.Gedib derman alsam yaxsidi))) Цитата Миру Мир! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 11 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 11 февраля, 2008 Yox açan kimsə qapım,Badi Səbadan qeyri. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MR.VIKTOR17 Опубликовано: 12 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 12 февраля, 2008 (изменено) Bir az xəstələnmişəm ..Ele də pis keçmir)) Изменено 12 февраля, 2008 пользователем strANger_04 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 13 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 13 февраля, 2008 Bir nəfərin çooox haklı olduğunu düşünürəm,ancaq həyatdıda belə olacağdı,oldu. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
PRIKOLISTKA Опубликовано: 13 февраля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 13 февраля, 2008 Səhərdən yemək bişirirəm )) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 13 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 13 февраля, 2008 sabaha hazırlaşıram,24 saat mene azlıq edir ele bil. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 14 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 14 февраля, 2008 İnternetdə mahnı axtarıram. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
UNUDULMUSAM Опубликовано: 15 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 15 февраля, 2008 Bu gun Mirmovsum aqanin ziyaretine getmisdim. Цитата Миру Мир! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
neo-050 Опубликовано: 16 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 16 февраля, 2008 Bu gün özümü yaman pis hiss edirem 2 heftedir ki özümü yaman yorğun hiss edirem işlerim yaman çoxdur vaxt tapıb heç dincele bilmirem Bes siz necesiz millet? İnşallah yaxşı olarsınız... Цитата Yaşamaq yeganə əzabdır ki, insan ondan doymur Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
UNUDULMUSAM Опубликовано: 21 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 21 февраля, 2008 Bu gun Mirmovsum aqanin ziyaretine getmisdim. O boyda ziyarete getdim biri Allah qebul etsin yazmadi(( Цитата Миру Мир! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
x dream Опубликовано: 25 февраля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 февраля, 2008 O boyda ziyarete getdim biri Allah qebul etsin yazmadi(( Allah qəbul eləsin. Ən başlicası Allahin qəbul etməsidir. Biz adi insanlar bura yazmaqla heçnə dəyişmir Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 12 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 12 марта, 2008 Üstünüzə sağlıq,yaman pis soyuqlamışam,hal-hazırdada forumdan istifadə edə bilməyənlərin yazılarını oxuyuram. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
neo-050 Опубликовано: 14 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 14 марта, 2008 Üstünüzə sağlıq,yaman pis soyuqlamışam,hal-hazırdada forumdan istifadə edə bilməyənlərin yazılarını oxuyuram. Allah şəfa versin elə mən də xəstələnmişəm heç sağala bilmirəm deyəsən Цитата Yaşamaq yeganə əzabdır ki, insan ondan doymur Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
neo-050 Опубликовано: 14 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 14 марта, 2008 Üstünüzə sağlıq,yaman pis soyuqlamışam,hal-hazırdada forumdan istifadə edə bilməyənlərin yazılarını oxuyuram. Allah şəfa versin elə mən də xəstələnmişəm heç sağala bilmirəm deyəsən Цитата Yaşamaq yeganə əzabdır ki, insan ondan doymur Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 15 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 15 марта, 2008 Hələki gün yeni başlayıb,gözəl hava var,yəqinki ki,hava kimi günümdə xoş keçər. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 22 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 22 марта, 2008 bu günlər çox yorğunam... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MyLorD Опубликовано: 23 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 23 марта, 2008 BU gün foruma qayıtmışam Цитата SaD?Ni sEv...! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
K_U_K_U Опубликовано: 25 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 марта, 2008 Men de foruma qayitmisham Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 26 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 марта, 2008 Bu gun kulekli olsada isti hava var idi,axshama yaxin bir az soyuqlashdi,bolluca gezmishem.Bele ola hemishe Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MrBasic Опубликовано: 31 марта, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 31 марта, 2008 "Mələklkər imperiyası" əsərini oxuyuram, maraqlıdı. 1 sutka yatıb dincəldikdən sonra özümü çox gümrah hiss edirəm Цитата Хяр парылдайан гызыл дойул бала! ©® Похда парылдайыр, просто гюжды ишыхланмайа эхтийаджы вар... ®© Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 14 апреля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 14 апреля, 2008 hal hazirda dinlədiyim bir mahnı məndə nostalji hisslər doğurdu.Bir az darixdim,bir az duyğulandim,bir az heyfisləndim,her şərdə bir xeyir var deyib musiqini dinləməyə davam... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 16 апреля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 16 апреля, 2008 Musiqi musiqi,bir mahnı varki ona hər gün qulaq asıram,heyatda çox pis qəbahət işlədiyimi düşünürəm,sevgiyə layiq olmadığımı xatırladır o mahnı mənə,ancaq həyat davam edir,çalışıram keçmişdə buraxdığım səhfləri təkrarlamayım. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 16 апреля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 16 апреля, 2008 Musiqi musiqi,bir mahnı varki ona hər gün qulaq asıram,heyatda çox pis qəbahət işlədiyimi düşünürəm,sevgiyə layiq olmadığımı xatırladır o mahnı mənə,ancaq həyat davam edir,çalışıram keçmişdə buraxdığım səhfləri təkrarlamayım. Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
DUYGU Опубликовано: 23 мая, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 23 мая, 2008 (изменено) Bu gün bizim peşə bayramımızdır Redaktə olunmuşdur. Zəhmət olmasa, Lucida Sans Unicode şriftindən və klaviaturanın Az rejimindən istifadə edin. Qırmızı rənglə userlərə yazmaq olmaz. Изменено 25 мая, 2008 пользователем PRIKOLISTKA Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 27 мая, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 мая, 2008 Bu gün mənim üçün çox darixdirici keçir,bircə bu günü tez başa vursaydim Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 21 июня, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 21 июня, 2008 Bu gün mənim üçün çox özəl,çox gözəl bir gün keçdi,bircə onu bilirəm ki,gülməkdən halsizlaşmışam,Allah axirin xeyir eləsin,Amin!! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
x dream Опубликовано: 15 июля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 15 июля, 2008 (изменено) Mövzuya girdim və birdən yadıma düşdü ki, mən nə vaxtsa gündəlik yazırdım axı. Sonra gündəliyi neynədim, hara tülladım.. yadımdan çıxıb Изменено 15 июля, 2008 пользователем x dream Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts