SAFINA Опубликовано: 16 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 16 марта, 2009 (изменено) Əziz forumçular, Gəlin burada gərinələr, əsrlərdən bəri cilalanıb gələn sevdiyimiz xalg mahnılarının sözlərini yazag. İlk təşəbbüs məndən, Əziziyəm bir də mən, Doldur içim bir də mən. Ömür keçdi, gün keçdi, Cavan olmam bir də mən! Изменено 16 марта, 2009 пользователем SAFINA Цитата Мать - это имя Бога на устах и в сердцах маленьких детей. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Morena23 Опубликовано: 23 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 23 марта, 2009 Evimizdən bir çıxardıq hər səhər Yadlar görüb deyərdi xoşbəxtdilər Dost tanışlar bəlkə bizə gəldilər bəs nə deyim məni sənsiz gorəndə bəs nə deyim məni sənsiz görəndə deyimmi yar əhdini andını pozdu getdi əllərini əlimdən bir dəfəlik üzdü getdi. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Morena23 Опубликовано: 23 марта, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 23 марта, 2009 Mən xalq mahnılarımızı o qədər çox sevirəm ki. hətta belə bütün xalq mahnılarını bura yaza bilərəm. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts