Перейти к содержимому

Bulvarda insan suda batıb

leviathan

Recommended Posts

Bu məktub başqa bir saytın redaksiyasına gцndərilmişdi:

"Salam, hцrmətli D**Az! Dьnən, təhminən gecə saat 12 radələrində baş vermiş, bulvarda şahid olduğum dəhşətli bir səhnə ilə bağlı fikirlərimi sizə зatdırmaq istərdim. Bununla bağlı məni gьclь emosiyalar, narazılıq və qorxu hissi bьrьyьr! Yagin ki yaxın vaxtlarda siz bir nəfərin suda batması haqqında məlumatı alacaqsız. Elədir ki dьnən mən bu hadisənin şahidi olmuşam. Bu kцhnə liman tərəfdə baş vermişdi.

Yaxınlıqda keзərkən biz təhminən 50 nəfər insandan ibarət bir kьtlə gцrdьk və yaxınlaşdıq. 

Dənizdə insan batırdı. O kцmək istəyirdi, boğulurdu, suda batmamaq зalışırdı... kənardan bu səhnəni зoxlu insan izləmişdi, amma heз kəs kцmək etmək istəmirdi.. insanlar dayanıb baxırdı!!! Bir nəfər də olsun цzьnь dənizə atmadı ki onu hilas etsin! Yazığ oğlan batır, onlar isə bunu izləyə-izləyə ona "Ədə gəl bura" qışqırırdılar.

Sonra isə aralarında zarafatlaşmaq başladılar ki, yagin bu bir Kazaxstandan emiqrantıdır Azərbaycana ьzmək зalışarkən ya vurub ya зəkib... 15 dəqiqə sonra bu insan dənizdə batıb...

Biz daxa 40-50 dəqiqə gцzlədik.. heз kəs gəlib зatmayıb.. insanlar isə hərəsi bir tərəfə цz evlərinə getdi.. heзnə olmamış kimi! Mən fikirləşməyə qorxuram.. həqiqətən mi şəhərimiz bu gədər təhlьkəlidir???? 

İnsan həyatına belə yanaşmaq olar mı?! Fərqi yoxdu hansı səbəblərə gцrə o suyun iзində olub.. 

onu xilas etmək mьmkьn idi..."

Suallarım sadədir:

1. səbəb nədədir?

2. Cəmiyyət dəyişib mi?

3. Şəxsən Siz onu hilas etmək ьзьn suya oppanardınız?

Изменено пользователем manafozavr

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007