leviathan Опубликовано: 2 августа, 2009 Жалоба Share Опубликовано: 2 августа, 2009 Türkiyə hakimiyyəti ölkənin bütün kafelərində, barlarında və restoranlarında siqaret çəkməyə dair qadağa qoyub. Çoxsaylı kafe sahiblərinin böyük narazılıqlarına baxmayaraq, qadağa təsdiq olunmuşdu. Xatırladım ki, keçən ilin may ayında Türkiyə hakimiyyəti sərnişi nəgliyyatda siqaret çəkməyə dair qadağa qoymuşdu. Baxmayaraq ki Türkiyə əhalinin 1/3 hissəsi siqaret çəkir, ölkənin 95% əhalisi qadağaya dəstək verdi. Sizin fikrinizcə, Azərbaycanda bu qadağanın tətbigi lazımdır mı? Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 2 августа, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 2 августа, 2009 Xavva, yaxınlarıvızdan kimsə siqaret çəkir? Sizcə, onların buna münasibəti necə olardı? Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 2 августа, 2009 Автор Жалоба Share Опубликовано: 2 августа, 2009 Aydındır. Amma Azərbaycanda siqaret çekənlərin sayı həqiqətən də çoxdur və mən fikirləşmirəm ki hamı sizin fikrinizi bölüşdürür. Mənim bir tanışım var idi, gündə iki paçka siqaret çəkirdi. Mən ona siqaretin onun orqanizminə törətdiyi ziyan haqqında danışanda o əksinə başlayırdı siqaretin heyiri haqqında gic-gic söhbətlər .rmaqa, siqaret çəkmək üçün özünə min bir bəhanə axtarırdı. Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts