Колючга Опубликовано: 7 марта, 2017 Жалоба Share Опубликовано: 7 марта, 2017 4 часа назад, Kaşif сказал: Bildirim göndermeyi yeni öğreniyorum size bildirim geldimi ? Эда yazanda geldi. Sizinki indi geldi. Mahniya gore cox sağolun ) 1 Цитата Снег на зонтике становится лёгким, когда подумаешь о том, что это твой снег. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 10 марта, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 10 марта, 2017 Barış Manço - Gülpembe Sen gülünce güller açar gülpembe Bülbüller seni söyler biz dinlerdik gülpembe Sen gelince bahar gelir gülpembe Dereler seni çağlar sevinirdik gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin sen inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembeDudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gittin inanamadık gülpembe Bizim iller sessiz bizim iller sensiz olamadı gülpembeGözlerimde son bir bulut gülpembe Hala hep seni arar seni bekler gülpembe Dudağımda son bir türkü gülpembe Hala hep seni söyler seni çağırır gülpembe Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 16 марта, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 16 марта, 2017 Harun Kolçak - Gir Kanıma uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2) kararı ver artık beklemeden gel yazık vazgeçersen bu sevdadan eğer ne kadar çok aradım sonunda yakaladım unuttum yalnız geçen o günleri ohh gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2) uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2) kararı ver artık beklemeden gel yazık vazgeçersen bu sevdadan eğer ne kadar çok aradım sonunda yakaladım unuttum yalnız geçen o günleri ohh gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2) Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 26 марта, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 26 марта, 2017 @Black knight bu senin için. Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 15 апреля, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 15 апреля, 2017 (изменено) Gözlerindeki Yalancı Söndü içimin ateşi bitti,bıktım yalanlarından Zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil,ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı değil ilk defa üşüyorum kollarında Kim bu gözlerindeki yabancı Yaralar beni yüreğimden Hani ben olacaktım,yalancı Başının tacııı Bugünlerin,yarınların günahkar Yakanı bırakmaz ellerim Hani ben olcaktım yalancı Başının tacı Изменено 15 апреля, 2017 пользователем Kaşif Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 19 апреля, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 19 апреля, 2017 -Nan gibi-Ve gözlerin gelir geçer içimdenSu içerken sen sokulurken akşam kızıllığınaEkmeği bölerkenYalnızsam yıllar nasıl geçmişse aradanUnutmak kolay sanmışsa şarkılarŞiirler yalan yazmışsa ayrılığıKör olsun sözlerim, unuttuysam adınıAn gibi aklımdasınGelir geçer gemilerBelki sende geçersin diyeBir kumru konar her sabah pencereyeBir miladı taşır gece bir yıldızSoğuk olur, üşürsün ya adamakıllıHani sarılırsın kendineHani aklın karışırBu bir divaneliktir gönül aha alışırÖmrüm bitse ne çıkarCan gibi aklımdasınGündür geçer giderBelki bir şey kalmaz sanırsınYani bir sabah uyandığındaNe hayatın tortusu ne kokusu alışmışlığınHer şey başka olacaktırBaşka bir otobüs başka bir gazeteResimlerden silinecek yüzün belki de ne adın ne sanınBir şafak vakti açınca gözleriniBir merhabaylaYeniden kurulacak dünyaVe sen her şafakNan gibi aklımdasınBazen bir şey geçer içinden insanınEn ücra yerlerinden cesaret gibi bir şeyNe olacak işte kömür yanmıyorsa eskisi kadar güzelFasulyenin tadı yoksaŞarkılar yakmıyorsa içiniSadri alışık öyle güzel ağlamıyorsaAşık olmayı beceremiyorsa izzet günayMahallenin en güzel kızınaDenizin tuzuYalnızlığın bahanesi yoksaBir bıçak saplanınca yüreğinin tam ortasınaZannetme ki ölmek zorÖlmek kolay kolay daKan gibi aklımdasınBu da geçerHer sabah kanayacak değil yaBakarsın taze ekmek çıkarır köşedeki fırınBiraz da helvası bizim bakkalınSenden ayırdığım üç beş zeytinOtururum sofrayaHer lokmada geçer acısı belki bırakılmışlığınBende unuturum nasıl unutulursa sana susuzluğumVe nasıl becerdiysem kahrolmayıÖyle unuturum ekmek gibiNan gibi aklımdasınVe gözlerin gelir geçer içimdenSu içerken senSokulurken akşam kızıllığınaEkmeği bölerkenYalnızsam yıllar nasıl geçmişse aradanUnutmak kolay sanmışsa şarkılarŞiirler yalan yazmışsa ayrılığıKör olsun sözlerim, unuttuysam adınıAn gibi aklımdasınAn gibi aklımdasınAklımdasın Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Соли_ Опубликовано: 24 апреля, 2017 Жалоба Share Опубликовано: 24 апреля, 2017 Kelimeler kısa anlamsız Yüzümde bir telaş Anladım geldi zamanı Ayrılık yavaş yavaş Beni beni sinene sar Sevdamı gonlune sal Öldürür bu canı bu firar Benim senden başka neyim var Çözemedikçe bağlandım Ben esir sen esrar Kolay değil çok alıştım Ayrılık yakar yıkar Beni beni sinene sar Sevdamı gonlune sal Öldürür bu canı bu firar Benim senden başka neyim var 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 8 мая, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 8 мая, 2017 (изменено) Bu parça sana gelsin Mistik@ Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben burada Bende özledim bende Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Sevenin sevdası gibi Derdimin dermanı gibi Ben de özledim bende. Изменено 8 мая, 2017 пользователем Kaşif 1 Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Соли_ Опубликовано: 23 мая, 2017 Жалоба Share Опубликовано: 23 мая, 2017 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 19 июля, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 19 июля, 2017 Ersan Er - Tanrım Sözleri Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşık olmaktaan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Allah’ım duy beni, yeter kurtar beni Anladım ki her şey yalan Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun 1 Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 7 августа, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 7 августа, 2017 Kalp kırılır korkma Yapıştırıcısı da zaman Ve taht alır adını Üstüne oturandan Senin ki sandalye özetten Fazla da yayılma istersen Bi git (bakıcaz) Bi git (bakıcaz) Restine rest jestine jest Bundan sonra böyle Empati mempati zoraki sempati Durmuyor sahici bende Git diyorum yani özetten Daha da uzatmayalım lütfen Bi git (bakıcaz) Bi git (bakıcaz) Ve de ordan bana bir mektup yolla Üstünde bir kalple ya da sadece pulla Aynıysa tabi adresim Değişmediyse yerim Bakıcaz artık (bakıcaz) Bakıcaz artık (bakıcaz) Ordan bana bir mektup yolla Üstünde bir kalple ya da sadece pulla Aynıysa tabi adresim Değişmediyse yerim Bakıcaz artık (bakıcaz) Bakıcaz artık (bakıcaz) 1 Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kaşif Опубликовано: 11 сентября, 2017 Автор Жалоба Share Опубликовано: 11 сентября, 2017 (изменено) Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan Şarkı Sözleri Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgâr En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar Ayaza kesti İstemem artık Geriye dönme Dönersen bile Bu evde sönme İstemem artık Geriye dönme Dönersen bile Bu evde sönme Buz gibi soğuk suya benzer İnan bitmiş her aşk Tuz gibi bassan yarana Derman olmaz sana Ne narindir ne haindir Ne vefalı ne zalim Bir hasrettir bir intikam İhanetten geri kalan İstemem artık Geriye dönme Dönersen bile Bu evde sönme İstemem artık Geriye dönme Dönersen bile Bu evde sönme Изменено 14 сентября, 2017 пользователем Kaşif 1 Цитата . . Dili yok yüreğimin, ondan ne kadar bizarım! Dil, din, ırk insanların arkadaş dost olmasına engel değil üstadım... Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
aTomnaya Опубликовано: 27 апреля, 2023 Жалоба Share Опубликовано: 27 апреля, 2023 (изменено) Люблю песни под гитару . Эта азербайджанская девушка популярна в соц сетях. Мне очень нравится эта турецкая песня ( на сколько я поняла - народная) Приятное исполнение и приятная мелодия ) Nahidə Babaşlı Leyli de yar Текст песни : Dam üstüne çul serer Leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever? Ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Leyli leyli de yar loylu loylu da yar Leyli leyli de yar loylu loydu da yar Ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Leyli leyli de yar loylu loylu da yar Leyli leyli de yar loylu loylu da yar Ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var Leyli de yar loylu da yar Leyli leyli de yar loylu da yar leyli Günde on çeşit giyer Ha leylim nenni de kınalım nenni de Belalım nenni de nenni Ha leylim nenni de kınalım nenni de Belalım nenni de nenni Al taşı kaldırsalar Leyi de yar loylu da yar loy loy loy Yılanı öldürseler Ha leylim nenni de kınalım nenni de Belalım nenni de nenni Ha leylim nenni de kınalım nenni de Belalım nenni de Leyli leyli de yar loylu loydu da yar Leyli leyli de yar loylu loydu da yar Ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Leyli leyli de yar loylu loylu da yar Leyli leyli de yar loylu loylu da yar Ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Изменено 27 апреля, 2023 пользователем aTomnaya 3 Цитата Норма- это иллюзия. Что норма для паука, хаос для мухи Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts