Перейти к содержимому

Lider Tv

Maker

Recommended Posts

Sizlerle tam razi.

KUKLALAR verlisini hazirlayib efire vermekle Lider TV oz adini, sozun esl menasinda, p*xa batirir.

Xeberiniz olsun ki, men ele kecen il onlarin e-mail unvanlarina bir mektub yollamisdim. Mektubun mezmunu ondan ibaret idi ki, bes ne ucun bele popular olan KUKLALAR layihesinda bizim Mohterem Prezidentimiz istirak etmir?

Ele bilirsiniz ki, cavab yazdilar? Buralarda ol... O gunden Lider TV gozumden dusub.

Ne ise, elime silah dushse idi qirardim ordakilarin hamisini.

Propaqanda edirlerse insan kimi etisinler. Siyasi sharj, sarkazm, yumorla zengin proqram hazirlamaq isteyirler - yox deyen kimdir? Dayi tehqir, alchaltma, nalayiq mezmunlu metlerin millet qarshisina chixartmagin ne adi? Men muxalifetchilerin yerinde olsa idim onlari mehkemeye vererdim. Bilirem, bundan bir sey cixmayacaqidi, her halda mal kimi oturub bele bir biyabirciliga tamasha etmeyin de axi adi yoxdur? Hemin siyasi sexslerin evinde usaqlari, qohumlari, tanislari, dostlari var. Bes Lider TV bunlari fikirlesmir.

Menim yadima HTB dushur. Hemin kanalda KUKLALAR verilisi ucun BIRINCI olaraq Yelsinin kuklasini hazirlamisdilar. Lider TV ise... ne ise... YOXDUR DA.. G*T YOXDUR, ozleride genden ost**maq isteyirler. G**tegirenlerden zehlemim gedir!!!!!

Her defe yadima dusende eseblesirem!!!!

Bu yaxinlarda men evimde parabol qoydum. umid edirdim ki, hech olmazsa oz ana dilimde verlishlere baxam. Birinci, gozume dushen hemen bu verlishiydi idi. Men peshimanam ki, Lider kanalini duzeldmishem. O qeder aibsiz verlish men hele dunyanin hech bir yerinde gormemishem. Maraqlidir, bu verlishi chekenler, dogurdan da bele dushunurler, yoxsa boyuk pul miqdari onlara veribler?

На них ужасно противно смотреть и даже голоса противно слышать. Поэтому я никогда не смотрю эту передачу. Дешёвый плагиат.