Перейти к содержимому
Скоро Конкурс!!! Торопитесь!!! ×

Gündəlik

PRIKOLISTKA

Recommended Posts

Adam da prinsipə gündəlik tutar, ay x-dream? ))

Malishka yəqin məhvi onda görür ki, başqası gəlib aça, oxuya bilər. Hər halda orda şəxsi şeylər yazılır axı. Mən məslən yazanda kodlaşdırıb yazırdım. Bic idim. Birdən oxusalar, başa düşməsinlər ))

line.gif

• Ответы 75
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

prikolistka,bəzi insanlar var ki,gündəlikdə qanlıq başliq sirrlərin yazırlar ve təsəvvür edək ki,həmin gündəlik kiminsə əlinə keçir,vay-vayyy

Lucida Sans Unicode (!)

Изменено пользователем strANger_04

Salam Bakililar az Userleri,nehatey 14 ay vetene xidmetden sonra qisa muddetli Mezuniyyet goturdum ki sizlerle goruwum.Mene ele gelir ki haminiz ela olarsiniz, sizler u4un hami u4un 4ox darixmiwam, Bir Serhed4i kimi oz pewemle fexr edirem.Bu gunku gundeliyim o dur ki en 4ox sevdiyim foruma girim sizlerle ezizlerimle unsiyyet yaratdim...!

Exclusive Boy meherremOFF!

Mən bu gün yenidən qayıtdım köhnə məskənim oLan BakıLıLara. Burdakı çox istifadəçi iLə çox münasibətim oLub.. Ona görə unuduLmaz bir aLəmdir bura ay gündəLik.... VirtuaL oLsa beLe.

SaD?Ni sEv...!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Bu gün məşqə gecikdim.((

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007

Bu gün pis keçdi mənim üçün(((.

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

niyə?
Artıq keçdi. Yaxşıyam)))

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

niyə?
Artıq keçdi. Yaxşıyam)))

Keçmiş olsun.

Bu gecə növbədə olmalı idim. Getdim işə, şöbədə xəstə yox idi, qayıtdım gəldim.

Non est Azerbaijan sine Karabagh!

Bu gün əla xəbər almışam)

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

Qabaqcadan demək istəmirəm. Gələn həftə məlum olmalıdır xoş xəbərdi yoxsa yox. Olanda birinci sizə danışaram)).

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

Çox sağolun. )) Narahat olmayın, olanda sizə deyərəm)

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

• 2 weeks later...
Salam manafozavr. Sizin iş nə oldu? Xeyir iş idi ya... Demişdiniz tezliklə bəlli olacaq.

Bir ay gözləmək laazım olacaq. Məncə yaxşı olmalıdır. :blushL:

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

Yenə mən gəldim. )) Söhbət üçün başqa mövzu var. Bura gündəlikdi ))

Əvvəla xoş gəldiniz, səfa gətirdiniz.Həmişə siz gələsiniz. Gələn qədəmləriniz uğurlu olsun. Süfrəniz bol, canınız....( yox, bu başqa söhbətin mövzusudur)))) ) Forumun dadı-duzu yox idiye sizsiz. İlişən yox,qarışan yox )) Deyirəm axı bir xeyli vaxtıydı sakitçilik idi.Hər gəlişiniz tufan təsiri bağışlayır.))

P.S. Dayanın, dayanın. Bəs o sözlər, o kəlmələr...-offtop, flud və s. və i.a.))))))))) Həəəəəəə, nə qədər axtarmısınız tapmamısınız.... )))

Hələ vətəndəsiniz, ya artıq qürbətdə?

Salam manafozavr. Sizin iş nə oldu? Xeyir iş idi ya... Demişdiniz tezliklə bəlli olacaq.

Bir ay gözləmək laazım olacaq. Məncə yaxşı olmalıdır. :flower:

Təki yaxşı olsun.Tez ya gec fərq eləməz, əsas odur ki, işin sonu xeyirli olsun.

Bugun seni yeniden varaqladim oten gunlere yazilara baxdim xetireler cox gozeldi amma sende etrafinda yenilikler coxdu 2 illik arliliq seni dusunulmez deyisib cox sukurlerki sene yeniden baxa bildim !

Изменено пользователем Real-Trunk

Ehhh gündəlik, bir vaxtlar mən sənə nələr yazmazdım!

"....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...."

E. Qolderness ("O'na məktublar")

• 2 weeks later...
Lazım deyil o bayram burda hec kimə. İnanın mənə. Mən sınamışam.

Mən də sınamışam, amma sınmamışam. Çünki, əbədi liderimizin dediyi kimi bir gün həqiqət parlaycaq, azadlıq əsasını, Birləşmiş Millətlər prinsipini və insan haqlarını tutan tərəf qalib gələcəkdir.

• 2 months later...

Ayka salam...

Movzunu yeniden yaratdiqin uchun minnetdaram ezizim)

Bu gunku en gozel gundeliye dushen an oldu ki kohne user dostlarimin yazilarini oxudum azda olsa onlari yada saldim ve bu movzunun yeniden olduqunu gordum....

Exclusive Boy meherremOFF!

Mən İsə Bu Foruma İlk Dəfə Gələnnən Bəri, Heç Bir Marağlı Yaddan Galan İşlər Görməmişəm Ancag Bakılılar Az Forumun Xəstəsi Olmuşam)))

Az?rbaycana, ?n ?ox V?t?np?rv?rlik Hissi ??k?n, Az?ri G?zlar?d?!

Bu M?nim, ??xsi Fikrimdi!

• 2 months later...

Bütün gecəni yatmayıb zarımışam xesteydim. səhər durub bibimgilə bayramlaşmağa getmişəm (yeri gəlmişkən bayramınız mübarək). Ordan dayım ogluna elçiliyə getmişəm ordan o biri bibimin yanına xəstəxanaya getmişəm axşam evə leş gəlmişəm. biraz google-da eşələnmişəm birazdan da yatacam inşallah.

Gündəlik tutmaq yaxşı şey deyil. bir dəfə gündəliyim qardaşımın əlinə keçib bir dəfə də mamanın. Və axırı heç yaxşı olmayıb. ehhhhhhh nələr çəkmiş başın sənin bilinməyir yaşın sənin.

• 7 months later...

Bəlkə də 100 il kecib axırıncı dəfə bu gьndəliyi yazdığım gьndən, həyatda heз vaxt gьndəliyim olmayıb,зьnki yazmağa sebrim зatmazdı,amma bu gьndelik bir başqadı məncə...

Bu gьn havalar emelli başlı soyudu,qışın addımlarını hiss eledim, yeqin ona gore bir az nostalji hisslərə q.nmışam :secret:

Zaman da ki, ele bil su kimi kecir, nefes almağa macal tapmamış yeni il gelir.Evveller yeni ilin gelişini gцzləməkdən gцzьmьn kцkь saralırdı,indiki iller ise 2 gьnden bir qapını kesir, belke de mene ele gelir daa:pooh_go:

Изменено пользователем KLUBNICKA

Həəə doğma gündəliyim, sənə dənizi danışım, səndə qıbimdə olanları anla.

Dunyada ve cahanda o qeder gozellikler var ki, ancaq onlarin sirri ve sehri qarshisinda insan acizane gorunur. Her kesin oz felsefesi var. Menimse idrakim mavi gozlu denizin sahillerinde dolashir. Menim felsefem denizin ucu-bucagi gorunmeyen ufuqune dogru yol alir...Denizde gorunen subh shefeqleri sehrbaz teki sanki meni qagayiya chevirib, kuleyin mushayieti ile chilgin dalgalarin seyahetine chixardi. Lepeler deniz duygularindan bestelenmish negmeleri dile getirdi. Heyretamiz dalgalarin seslendirdikleri mohteshem akkordlar menim texeyyulumde derk olunmamish anlami keshf etdiler...Qarshimda derya aleminin ala qapilari taybatay achildi. Inciler ile bezenmish cigirlar gorundu. Bu yollarla deniz perileri meni .rdi, xeyalen suzmeye bashladim. Etrafimda dovre vuran rengareng baliqlar ve canlilar gozlerimi qamashdirdi...Yolum denizin derinliyine uzandiqca kichik insan omrunun boyuk deryada bir damci oldugunu derk etdim. Nagilvari xulyalarla qerq oldugum o xeyal deryasi meni bu dunyada tamami ile qeyri, al-elvan renglerle dolu bir aleme seyahetchi etdi. Ele bu zaman dalgalarin diliyle seslenen deniz negmesi, menim qelbimde lovber salmish yelkenli arzular gemisini hududsuz limanlarin sahillerine harayladi...O ses, o seda hele neche-neche bestelenmemish deniz negmelerinin xezine deryasina qapilar achacaq.

"....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...."

E. Qolderness ("O'na məktublar")

• 2 weeks later...

Men artiq 11 ildir ki, gundelik yaziram. Ama hec vaxt online gundeliyim olmayib.

En chacun de nous existe un autre etre que nous ne connaissons pas. Il nous parle a travers le reve et nous fait savoir qu'il nous voit bien different de ce que nous croyons etre.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...