PRIKOLISTKA Опубликовано: 21 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 21 июля, 2008 Bu gün o qədər işim var ki, vah vah Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
strANger_04 Опубликовано: 21 июля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 21 июля, 2008 Mövzuya girdim və birdən yadıma düşdü ki, mən nə vaxtsa gündəlik yazırdım axı. Sonra gündəliyi neynədim, hara tülladım.. yadımdan çıxıb Maraqlıdır... Mən gündəlik yazanda elə üstündə əsirəm ki, az qala yatdığım yastığımın altında qoyuram mənimlə yatsın... Axırda "qorumaqdan" o qədər bezirəm ki, öz əllərimlə yazdıqlarımı axır ki bir dəfə yandırdım... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 21 июля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 21 июля, 2008 Gündəlik bəzən insanin həyatın məhv edir.. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
PRIKOLISTKA Опубликовано: 21 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 21 июля, 2008 Mən də nə vaxtsa gündəlik tutmuşdum, başım xarab olmuşdu deyəsən. )) O gün açıb oxuyuram, lap ətim töküldü ))) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
x dream Опубликовано: 22 июля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 22 июля, 2008 (изменено) Prikolistka elə yazdı ki, lap baltanı kökündən vurdu. Prinsipə sabahdan başlıyıram gündəlik yazmağa. Maraqlıdır... Mən gündəlik yazanda elə üstündə əsirəm ki, az qala yatdığım yastığımın altında qoyuram mənimlə yatsın... Axırda "qorumaqdan" o qədər bezirəm ki, öz əllərimlə yazdıqlarımı axır ki bir dəfə yandırdım... Niyə yandırdınız? Ola bilər di ki, siz gündəliyi yandıran zaman evinizə yanğın düşə bilərdi.Gündəlik bəzən insanin həyatın məhv edir.. Maraqlıdır... © Изменено 22 июля, 2008 пользователем x dream Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
PRIKOLISTKA Опубликовано: 23 июля, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 23 июля, 2008 Adam da prinsipə gündəlik tutar, ay x-dream? )) Malishka yəqin məhvi onda görür ki, başqası gəlib aça, oxuya bilər. Hər halda orda şəxsi şeylər yazılır axı. Mən məslən yazanda kodlaşdırıb yazırdım. Bic idim. Birdən oxusalar, başa düşməsinlər )) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
x dream Опубликовано: 25 июля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 июля, 2008 (изменено) Mən tutaJam. Изменено 25 июля, 2008 пользователем x dream Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Malishka-N. Опубликовано: 29 июля, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 29 июля, 2008 (изменено) prikolistka,bəzi insanlar var ki,gündəlikdə qanlıq başliq sirrlərin yazırlar ve təsəvvür edək ki,həmin gündəlik kiminsə əlinə keçir,vay-vayyy Lucida Sans Unicode (!) Изменено 30 июля, 2008 пользователем strANger_04 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Гюнешлинец Опубликовано: 5 августа, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 5 августа, 2008 Salam Bakililar az Userleri,nehatey 14 ay vetene xidmetden sonra qisa muddetli Mezuniyyet goturdum ki sizlerle goruwum.Mene ele gelir ki haminiz ela olarsiniz, sizler u4un hami u4un 4ox darixmiwam, Bir Serhed4i kimi oz pewemle fexr edirem.Bu gunku gundeliyim o dur ki en 4ox sevdiyim foruma girim sizlerle ezizlerimle unsiyyet yaratdim...! Цитата Exclusive Boy meherremOFF! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MyLorD Опубликовано: 5 августа, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 5 августа, 2008 Mən bu gün yenidən qayıtdım köhnə məskənim oLan BakıLıLara. Burdakı çox istifadəçi iLə çox münasibətim oLub.. Ona görə unuduLmaz bir aLəmdir bura ay gündəLik.... VirtuaL oLsa beLe. Цитата SaD?Ni sEv...! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
x dream Опубликовано: 10 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 сентября, 2008 Malıshka-N vay vay deməmək ücün, gündəliyi Prikolistka kimi kodlaşdırın və Stranger kimi yastığın altında gizlədin.)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 16 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 16 сентября, 2008 Bu gün yuxulu gün oldu. Mühazirələrdə yatırdım. Elə seminarda da. Yaxşı ki çay var. Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 25 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 сентября, 2008 Bu gün məşqə gecikdim.(( Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 25 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 сентября, 2008 Bu gün DYP 3 bal + 44 AZN yüklədi..... Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 26 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 26 сентября, 2008 Bu gün pis keçdi mənim üçün(((. Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 Bu gün pis keçdi mənim üçün(((. niyə? Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 niyə? Artıq keçdi. Yaxşıyam))) Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 niyə? Artıq keçdi. Yaxşıyam))) Keçmiş olsun. Bu gecə növbədə olmalı idim. Getdim işə, şöbədə xəstə yox idi, qayıtdım gəldim. Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 Bu gün əla xəbər almışam) Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 Həmişə xoş xəbərlər içində... Sirr deyilsə, nə xəbərdir elə? Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 Qabaqcadan demək istəmirəm. Gələn həftə məlum olmalıdır xoş xəbərdi yoxsa yox. Olanda birinci sizə danışaram)). Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 İnşallah yaxşı olar... Maraqlıdır... Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 27 сентября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 27 сентября, 2008 Çox sağolun. )) Narahat olmayın, olanda sizə deyərəm) Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 12 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 12 октября, 2008 Salam manafozavr. Sizin iş nə oldu? Xeyir iş idi ya... Demişdiniz tezliklə bəlli olacaq. Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
PRIKOLISTKA Опубликовано: 13 октября, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 13 октября, 2008 Yenə mən gəldim. )) Söhbət üçün başqa mövzu var. Bura gündəlikdi )) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
leviathan Опубликовано: 13 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 13 октября, 2008 Salam manafozavr. Sizin iş nə oldu? Xeyir iş idi ya... Demişdiniz tezliklə bəlli olacaq. Bir ay gözləmək laazım olacaq. Məncə yaxşı olmalıdır. Цитата The silence is hurting Inside it's cold Sleep or die Nowhere to go Nowhere to hide His light went out Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 14 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 14 октября, 2008 Yenə mən gəldim. )) Söhbət üçün başqa mövzu var. Bura gündəlikdi )) Əvvəla xoş gəldiniz, səfa gətirdiniz.Həmişə siz gələsiniz. Gələn qədəmləriniz uğurlu olsun. Süfrəniz bol, canınız....( yox, bu başqa söhbətin mövzusudur)))) ) Forumun dadı-duzu yox idiye sizsiz. İlişən yox,qarışan yox )) Deyirəm axı bir xeyli vaxtıydı sakitçilik idi.Hər gəlişiniz tufan təsiri bağışlayır.)) P.S. Dayanın, dayanın. Bəs o sözlər, o kəlmələr...-offtop, flud və s. və i.a.))))))))) Həəəəəəə, nə qədər axtarmısınız tapmamısınız.... ))) Hələ vətəndəsiniz, ya artıq qürbətdə? Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
vetendash1 Опубликовано: 14 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 14 октября, 2008 Salam manafozavr. Sizin iş nə oldu? Xeyir iş idi ya... Demişdiniz tezliklə bəlli olacaq. Bir ay gözləmək laazım olacaq. Məncə yaxşı olmalıdır. Təki yaxşı olsun.Tez ya gec fərq eləməz, əsas odur ki, işin sonu xeyirli olsun. Цитата Non est Azerbaijan sine Karabagh! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Real-Trunk Опубликовано: 18 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 18 октября, 2008 (изменено) Bugun seni yeniden varaqladim oten gunlere yazilara baxdim xetireler cox gozeldi amma sende etrafinda yenilikler coxdu 2 illik arliliq seni dusunulmez deyisib cox sukurlerki sene yeniden baxa bildim ! Изменено 18 октября, 2008 пользователем Real-Trunk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Shotgun Опубликовано: 23 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 23 октября, 2008 Bugün ağır gün idi, bütün günü hesab işi ilə məşğul olmuşam.. Sabah bugündən də betər olacaq deyəsən..... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
raneon Опубликовано: 25 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 25 октября, 2008 bu gun ancaq yollarda olmusam................................................. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Принц-любви Опубликовано: 31 октября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 31 октября, 2008 Ehhh gündəlik, bir vaxtlar mən sənə nələr yazmazdım! Цитата "....O zamandan etibarən mən insanlar arasında əsl ünsiyyəti, ünsiyyətin ən ali, ən uca formalarını axtarmağa başladım...." E. Qolderness ("O'na məktublar") Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
SÖYÜŞKƏN ARİSTOKRAT Опубликовано: 10 ноября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 ноября, 2008 Dünən əlamətdar bir bayramı qeyd etdim. Bu gün isə.... dünənki bayrama olan biganəliyə yas saxlayıram.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
x dream Опубликовано: 11 ноября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 11 ноября, 2008 Lazım deyil o bayram burda hec kimə. İnanın mənə. Mən sınamışam. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
SÖYÜŞKƏN ARİSTOKRAT Опубликовано: 15 ноября, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 15 ноября, 2008 Lazım deyil o bayram burda hec kimə. İnanın mənə. Mən sınamışam. Mən də sınamışam, amma sınmamışam. Çünki, əbədi liderimizin dediyi kimi bir gün həqiqət parlaycaq, azadlıq əsasını, Birləşmiş Millətlər prinsipini və insan haqlarını tutan tərəf qalib gələcəkdir. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts