Перейти к содержимому

Azərbaycanın ən Ciddi Problemi

EL

Recommended Posts

Azərbaycanın yaşadığı ciddi problemlərə son dövrlərdə yenisi əlavə olunub : xarici siyasət kursunda balanslaşdırma siyasəti gözlənilmir. Bu gələcəkdə bizə ugur vəd etmir...

Salt?kov-?edrin : Son vaxtlar yaman v?t?np?rv?rlikd?n d?m vururlar. Dey?s?n, v?t?nd? o?urluq ba? al?b gedir...

• 1 month later...
  • Ответы 38
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Məncə Azərbaycanı azərbaycanlılar təşkil etdiyinə görə elə hər bir azərbaycanlının problemi Azərbaycanın problemidir də. Hələ üstəlik Azərbaycanın problemini elə azərbaycanlılar yaradır.

Həəəə bir də ki bizdə birlik yoxdu. Rusiya bir bomja görə dünyanı ayağa qaldırar amma biz nər kimi oglumuzun arxasında durmadıq . bir də ki məni qınamıyın bu millətdə milliyyətçilik axtarmıyın çünkü qanımız təmiz qan deyil hamının qarışıği var ruslarla, ermənilərlə ,ərəblərlə gürcülərlə, farslarla mən nə bilim daha başqa kimlərlə. hələ mən indi bilmişəm ki mənim neçə illik padruqamın nənəsi akazimıçka erməniymiş. hələ mən ləzgiləri avarları talışları və s.ləri demirəm .

• 2 weeks later...
Azərbaycanın yaşadığı ciddi problemlərə son dövrlərdə yenisi əlavə olunub : xarici siyasət kursunda balanslaşdırma siyasəti gözlənilmir. Bu gələcəkdə bizə ugur vəd etmir...

mövzudan yayınsam da, sadəcə, bu məsələyə qısaca fikir bildirmək istərdim. mən tam əksinə, ölkənin xarici siyasətdə son dərəcə yaxşı kəndirbazlıq etdiyini düşünürəm. əks təsirdə burada hələ də rusiya barmağını hiss etməzdik. məsələn, qross bəy. rusiyadan qazlanaraq qərbdən azərbaycanı tənqid edirdi. hakimiyyət də sevinirdi, rusiya da qərb də. niyə? tənqid müxalifəti razı salırdı - avropa əjdahasan. tənqid azərbaycanı razı salırdı - müxalifət, yorma özünü avropa qələt edir. tənqid rusiyanı razı salırdı - hakimiyyət qərbdən əsaslı şəkildə "küsə" bilirdi.

problemlərimizə gəlincə. bu gün azərbaycanda eqo və bir sonrakı həyata sevgi o qədər güclənib ki, insanlar laqeydliyin və biganəliyin son həddindədirlər. gündəlik həyatlarında baş vermiş bütün problemlərə sabaha olan bayağı və lazımsız optimist baxışları ilə elə tərzdə yanaşırlar ki, sanki bu dəqiqə ölsələr belə, sabah yenidən diriləcəklər.

məsələn, rüşvət verir və düşünür ki, mən problemin böyüməməsi üçün (bunu yaxşılıq hesab edir) rüşvət verdim, sabah bunun qarşılığını görəcəm. xeyir qalib gələcəkdir! şükür et!

PS. dini tənqid etmirəm. sadəcə, kor təbii düşüncədən danışıram.

never GIVE UP!

• 3 months later...

Azərbaycanın ən böyük problemi - Qarabağın ermənilər tərəfindən işqal olunmasıdır.

Bu faktdır.

İkinci problem isə - əhalinin böyük hissəsinin mədəniyyət səviyyəsinin aşağı olmasıdır.

Bu isə mənim şəxsi fikrimdir.

The silence is hurting

Inside it's cold

Sleep or die

Nowhere to go

Nowhere to hide

His light went out

Tarja Turunen "Boy and the Ghost" © 2007