molla tulku Опубликовано: 6 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 6 января, 2008 salam aleykum muselmanlar. man biliram ki, ahli-sunnada Qurani-kerime hala Abbasilarin vaxtindan tefsirlar yazilib. bas ahli-shiada niya tafsir kitabi yoxdur? bela da mazhab olar? qurani tafsir etmayiblar. mana Tabatabaini misal gostermeyin. o, taza alimdir. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
BALAKISHI Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 SELAM ALEWYKUM onlarin hec hedis kitaplari yoxdurki bizlerde yene BUXARI,TIRMIZI VAR ONLARDA HANI VAR? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 7 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 ela dema, onlarda usuli-kafi kitabi var. bilirsen na kitabdir? oxu va Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
BALAKISHI Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 ONLARIN OZ KITAPLARI VARSA BES NIYE OXUMURLARKI NE OLSADA DEYIRLERKI BUXARIDE VAR TIRMIZIDE VAR BAXSINLARDA OZ KITAPLARINA YEQIN KI SERF ETMIRDE OZ KITAPLARI OZLERINE BIZIM ALIMLERIMIZI COX SEVIRLER HORMET EDIRLER Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
nardarani Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 MOLLA TULKU Sene nechedene shie tefsir kitabi gostersem rahatlanarsan? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
BALAKISHI Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 HEDIS KITAPLARI GOSDERE BILERSEN?BUXARI KIMI TIRMIZI KIMI Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
BALAKISHI Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 XOMEYNI BIR KITABINDA BELE DEMISHIR.PEYGEMBERIMIZ S.A.V TEBLIG GOREVINI GEREKDIYI KIMI YERINE GETIRMEDIYINI IDDIYA EDIR. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
nardarani Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 HEDIS KITAPLARI GOSDERE BILERSEN?BUXARI KIMI TIRMIZI KIMI nece yani Buxari kimi? Tirmizi kimi?! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
nardarani Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 XOMEYNI BIR KITABINDA BELE DEMISHIR.PEYGEMBERIMIZ S.A.V TEBLIG GOREVINI GEREKDIYI KIMI YERINE GETIRMEDIYINI IDDIYA EDIR. Bele shey ola bilmez! Yeqin Albani ile sehv salmisan. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
BALAKISHI Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 XEYIR SEF DEYIL ISDEYIRSENSE< kerbela.be> sayitine gir bax ashagida orneyi verilen kitapda humeyni adli movzudur baxa bilersen Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 7 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 nardarani 1 dana goster tefsir kitabi, sakit olum. amma tarixca Peygambara[sav] yaxin olsun aaaaaaaaaaaaaaa/ Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
nardarani Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 molla tulku نام كتاب: تفسير التسترى نويسنده: تسترى ابومحمد سهل بن عبداللهموضوع: عرفانىقرن: سومزبان: عربىمذهب: شيعى نام كتاب: تفسير القرآن الكريم( ثمالى) نويسنده: ابوحمزه ثمالى ثابت بن دينارموضوع: روايىقرن: دومزبان: عربىمذهب: شيعى Besdi? Yoxsa yene yazim? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 7 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 salam aleyk. nardarani, Aba Muhammed Sahl va Abu Hamza Somali hardan tarixca Peygambara[sav] yaxin oldu? hardasa 800,900 ilin farqi var arada. kimi aldadirsan? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 salam aleykum muselmanlar. man biliram ki, ahli-sunnada Qurani-kerime hala Abbasilarin vaxtindan tefsirlar yazilib. bas ahli-shiada niya tafsir kitabi yoxdur? bela da mazhab olar? qurani tafsir etmayiblar. mana Tabatabaini misal gostermeyin. o, taza alimdir. Indi mene sen yaz gorum Abbasiler dovrune aid olan Ehli-Sunne tefsirlerini. Amma ilk Abbasiler dovru (750-861) olsun. Buveyhiler, Fatimiler, Selcuqlar ve Eyyubilerin elinde oyuncaqa chevrilmish Abbasiler dovru olmasin. Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 SELAM ALEWYKUM onlarin hec hedis kitaplari yoxdurki bizlerde yene BUXARI,TIRMIZI VAR ONLARDA HANI VAR? Allah-Teala shukur ki, bizim bele alimlerimiz yoxdur))) Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 SELAM ALEWYKUM onlarin hec hedis kitaplari yoxdurki bizlerde yene BUXARI,TIRMIZI VAR ONLARDA HANI VAR? Allah-Teala shukur ki, bizim bele alimlerimiz yoxdur))) Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 SELAM ALEWYKUM onlarin hec hedis kitaplari yoxdurki bizlerde yene BUXARI,TIRMIZI VAR ONLARDA HANI VAR? Allah-Tealaya shukur ki, bizim bele alimlerimiz yoxdur))) Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 7 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 Deyesen bu bebeler muharibe isteyirler Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 7 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 7 января, 2008 deyasan axirda ag bayraq qaldiracaqsiz. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 9 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 Ag bayragi sen qaldiracaqsan ozu de tezlikle. Sualim eynidir. De gorum neche shie tefsirinin adini isteyirsen? Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 9 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 dedim axi, 1 kitab besimdir. agar varsa. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 9 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 Учитавая новогодние скидки 2 dene yazacagam senin uchun! Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 9 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 Indi de tefsirleri yazim senin uchun. 1. Imam Cafer Sadiq(A) ""Tefsirul-Qur'an"" (Hicri 2-ci esr) Nezere al ki, bu da Imam Cafer Sadiq(A)in kitabidir. Bu kitabin en kohne nusxeleri Hindistanda Bankipur , Bohar ve Ingilterede Aliqarx kitabxanalrinda saxlanilir. 2. Muhammed ibn Me'sud al-Ayyashi, ""Tefsirul-Qura'n"" (Hicri 3-cu esr). Helelik besdir........ Sonra ise menim sene sualim gelecek. Tezlikle..... Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 9 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 bas agar bela kitablar varsa va da bu kitablar sizin aqideni aks etdirise onda niya chap etmirler? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 9 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 Chap edirler ,amma Azerbaycanda bunlari chap etmek olmaz. Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
MeysemTemmar Опубликовано: 9 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 молла гардаш бах сене семими гелбден дейирем отураг бир йерде гешенг бир чай иче иче сохбет едек достлашаг Не дейирсен хе? Цитата Кто боится нападок на свои убеждения, то сам сомневается в них. У. Филлипс Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 9 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 9 января, 2008 molla tulku'ye Indi mene sen yaz gorum Abbasiler dovrune aid olan Ehli-Sunne tefsirlerini. Amma ilk Abbasiler dovru (750-861) olsun. Buveyhiler, Fatimiler, Selcuqlar ve Eyyubilerin elinde oyuncaqa chevrilmish Abbasiler dovru olmasin. Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Black knight Опубликовано: 10 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 Ne oldu ay molla tulku cavab vere bilmirsen? Цитата Я очень хочу вернуться в прошлое ... Нет, не исправить свои ошибки... Просто обнять всех тех , кого сейчас со мной нет. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 10 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 xevarclar [lenetullah] qoyurlar ki? tefsiri teberi. daha da yazaram ,inshaallah. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
ibn Teymiyye Опубликовано: 10 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 Molla Tülkü!Burda boş-boş temalar açmaqla özünü biabır eləmə.Onsuzda kifayət qədər sifətiniz qızarıb.Burda əhli-sünnənin adından danışmağa haqqın yoxdur.Şiələrə qarşı nəsə bir elmi dəlilin varsa yaz yoxsa belə suallar verməklə əhli-sünnənin gözdən salma! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
molla tulku Опубликовано: 10 января, 2008 Автор Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 sen hech olmasa ahli-sunnenin adindan danishma. Abdullah ibn Sabanin davamchilari ila Abdullah ibn Mulcamin terefderlari gorunur birlashiblar, muselmanliqdan dem vururlar. chox gulmelidir. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
ibn Teymiyye Опубликовано: 10 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 xevarclar [lenetullah] qoyurlar ki? tefsiri teberi. daha da yazaram ,inshaallah. Özünü yığışdır.Kimi lənətləyirsən?Heç belə sözləri kafirlərə demək duxunuz çatmır.Birdə kim bağlayıb sizin əl-qolunuzu yazda görək nə bilirsizsə. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
ibn Teymiyye Опубликовано: 10 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 Burda hec kimle birleshen yoxdu.Amma sizin tagutlarla birleshdiyiniz aydindir.Hech deyib toxunan yoxdu sizlere.Belke Zaqatala ayri respublikadi.Ne vbaxtdi orda azani qadagan edibler meləun tagutlar.Rfaiq Eliyev deyir Abubekri ona gore baglamiriqki vahabileri nezaretde saxlayaq .Siz buna xidmet edrsiniz? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
BALAKISHI Опубликовано: 10 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 SELAM ALEYKUM.XOMEYNI 1 kitabinda bele demishdir.PEYGEMBERIMIZ S.A.V TEBLIG GOREVINI GEREKDIYI KIMI YERINE GETIRMEDIYINI IDDIYA EDIR. demishki bizlerde QURANI KERIM deyishdirilib Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
GARA-KHAN Опубликовано: 10 января, 2008 Жалоба Share Опубликовано: 10 января, 2008 (изменено) He4 birinizin terefini tutmuram ve hech birinizi dyuz saymiram. 4yun ki Ehlisunnanin da Shiyye terigetinin de gyozel elimli alimleri olub. Her ikisi de menimdi 4yunki o da muselmanli bu da. Siz de haminiz menim gardashlarimsiz ister sunni ister shiyye. Elhemdullilah hamimiz muselmanig. Anjag bele Islam dininin yegane hakk yolu oldugunu butun dunyaya subut eleye bilerik. Terigetde menje ferg goymag dyuz deyil. Teki insanin emelleri semimigelbden GURBETEN ILLALLAH olsun. Изменено 10 января, 2008 пользователем GARA-KHAN Цитата I'm not killer but don't push me!!! 2Pac Amaru Shakur Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts