Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 Vaxt ki vədəyə çatdı Qurudum getdim. Sanki mən deyildlm Bu ömrü sürən. Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 Keyfimdən qalmadım Pis günü gördüm Səfalətlə cəhaləti Çoxdan ötürdüm. Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 Səfalətlə rəzalət Doctdur, qardaşdır Xürrəmi-həyat isə Yekə bir daşdır. Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 İtirməkdən qorxursan Eyşi-işrəti Necə qoruyasan axı Namus- qeyrəti? Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 Zülm çəkdiyim kimi Zülm vermişəm Həyat, qəribəsən sən Məni bağışla. Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 Əntiqə günlər çox olub Dərdeyi-sər də Zaman keçdi, palıd soldu Qəmi-kədər də. Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 Əldən qalan deyirlər ki Əlli il qalar Acgözlük, tamah insanı Hörmətdən salar. Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 1 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 1 января, 2015 Dünya, səninçün hazırdır Orta barmağım Həyat əntiqə şeydü Solma yarpağım. Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Vaxt ki vədəyə çatdı Qurudum getdim. Sanki mən deyildlm Bu ömrü sürən. Quruyan tək sən deyilsən çoxu quruyub Yuxuda xoş gün görməkçün çoxu uyuyub. Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Keyfimdən qalmadım Pis günü gördüm Səfalətlə cəhaləti Çoxdan ötürdüm. Kefdən qalmaq olmaz, qalma. Pis günə lənət. Həyatını dara salma, olmasın möhnət. Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Səfalətlə rəzalət Doctdur, qardaşdır Xürrəmi-həyat isə Yekə bir daşdır. Allah o yekə daşı qoy uzun sürmədən Bizim başımıza salsın heç uf demədən. Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 İtirməkdən qorxursan Eyşi-işrəti Necə qoruyasan axı Namus- qeyrəti? Namus-qeyrəti neynirsən? Pul dəmidi, pul. Alarsan-satarsan, vicdan qulnəmədi, qul. Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Zülm çəkdiyim kimi Zülm vermişəm Həyat, qəribəsən sən Məni bağışla. Həyat, sən nə qəribəsən Sənin var-yoxnu... Zaman gələr, itirərsən sağı-solunu. Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Əntiqə günlər çox olub Dərdeyi-sər də Zaman keçdi, palıd soldu Qəmi-kədər də. Əntiqə günlər çox olub Nə deyinirsən? Bir qotur palıdın solub Gileylənirsən.. Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Əldən qalan deyirlər ki Əlli il qalar Acgözlük, tamah insanı Hörmətdən salar. Axı sən niyə qoyursan əlli il qala? Sənin zati-aliliyni hörmətdən sala? Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Dünya, səninçün hazırdır Orta barmağım Həyat əntiqə şeydü Solma yarpağım. Orta barmağını gəl sən silkələmə çox Xatası çıxar, bilərsən Səni edərlər yox. Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 А Платон гардаш, аллах сэйин аг джанаварыйын ширин джанына гыймасын. Амин! Йаша валлах! ) Хип-хип! Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 3 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 3 января, 2015 Предлагаю переименовать топик в Платоннамэ. ) Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Platon-1961 Опубликовано: 4 января, 2015 Автор Жалоба Share Опубликовано: 4 января, 2015 Эда, ответы жесть.))))))) Я в ауте! Цитата Ибо нефиг то бишь нах! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Эда F Опубликовано: 6 января, 2015 Жалоба Share Опубликовано: 6 января, 2015 всё для подрастающего поколения. теки сен йазасан, Платоша..) Цитата Заговори,чтоб я тебя увидел. ----------------------------------- Я у себя одна. - - - - - - - - - - - - - - Счастье - это когда ты почти не пересекаешься с идиотом. (barba non facit philosophum) ~ ~ ~ ~~~~~~~~~ ~ ~ ~ Никто. Никакая. Ничья. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts